Cei peste 1500 de angajati ai companiei Groupama Asigurari SA vor fi recompensati de Craciun cu prime speciale, precum si cu tichete cadou in valoare de 150 lei, emise de Edenred.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tichetele şi cardurile cadou sunt în topul preferinţelor angajatorilor, dar şi ale angajatilor, pentru că sunt integral scutite de impozite si de taxe sociale salariale si patronale, în limita unui plafon maxim de 150 de lei per beneficiar. Tichetele si cardurile cadou emise de Edenred pot fi utilizate în cea mai variată reţea de magazine partenere din ţară pentru cumpărături diverse, de la îmbrăcăminte, parfumuri, electronice şi până la alimente.

«Cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun, toti angajatii Groupama Asigurari SA primesc prime de sarbatori in bani, precum si tichete cadou in valoare de 150 lei, emise de Edenred Romania. Pe langa regimul fiscal avantajos atat pentru angajator cat si pentru angajat,  tichetele cadou sunt apreciate si pentru faptul ca pot fi utilizate pentru achizitia unor cadouri sau bunuri adaptate nevoilor si dorintei cumparatorului.” a declarat Judith Kis, Director Divizia Resurse Umane Groupama Asigurari SA

Tichetele şi cardurile de cadouri pot fi acordate atât angajaţilor, cât şi copiilor minori ai acestora, de Crăciun, Paşte şi 1 iunie, iar de 8 martie pot fi oferite angajatelor. Tichetele şi cardurile cadou sunt deductibile pentru companiile angajatoare, fiind încadrate în categoria de cheltuieli sociale, al căror plafon de deductibilitate a fost de asemenea majorat începând cu acest an, de la 2% la 5% din fondul total de salarii. Oferite clientilor sau partenerilor de afaceri, tichetele şi cardurile cadou pot fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol şi sunt deductibile în limita a 2% din profitul contabil şi scutite de taxele sociale.

Tichetele şi cardurile cadou pot fi utilizate pentru a cumpăra orice tip de produse, de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărţi, IT & electronice, accesorii, decoraţiuni, bricolaj, articole de sport, până la produse alimentare din cea mai mare reţea de magazine partenere. Tichetele cadou de la Edenred sunt acceptate pe întreg teritoriul ţării de peste 60.000 de comercianţi parteneri. Cardurile cadou Compliments® pot fi cheltuite în peste 7.000 de magazine de toate tipurile.
Edenred este lider pe piaţa tichetelor şi cardurilor preplătite pentru angajaţi, atât în România, cât şi la nivel internaţional. În România, peste 35 000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred: tichete şi carduri de masă Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, vouchere de vacanţă sau tichete sociale.


Edenred, compania care a inventat tichetele de masă Ticket Restaurant®, liderul mondial în servicii preplătite adresate companiilor, concepe şi administrează soluţii care îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor şi măresc puterea de cumpărare a beneficiarilor.
Garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate, aceste soluţii permit organizaţiilor să îşi organizeze un management mai eficient în:
• Beneficii pentru angajaţi (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers etc.)
• Managementul cheltuielilor profesionale (Spendeo, Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom etc.)
• Programe de motivare şi recompensare (Ticket Cadou, Card Compliments, Ticket Kadéos etc.)
Grupul Edenred susţine şi instituţiile publice în managementul programelor lor sociale.
Listată la bursa Euronext Paris, Edenred activează în 42 de ţări, având peste 6 300 de angajaţi, 680 000 de companii şi instituţii client, 1.4 milioane de comercianţi afiliaţi şi 42 milioane de beneficiari. In 2015, volumul total emis de Edenred a fost de 18.3 miliarde euro
Ticket Restaurant® şi celelalte denumiri comerciale ale produselor şi serviciilor Edenred sunt mărci înregistrate ale Edenred SA.
In România, peste 35 000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred: tichete şi carduri de masă Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist® şi Ticket Junior®, Ticket Cresa®, Ticket Medica® şi carduri Spendeo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.