Therme Bucureşti a lansat campania Heroes of the Galaxy, care se desăşoară între 1 octombrie şi 30 noiembrie, în zona GALAXY, şi este destinată părinţilor şi copiilor, care vor face echipe redutabile şi vor avea parte de peste 80 de evenimente, în timpul cărora se vor recrea, dar îşi vor descoperi şi explora şi calităţile împărţite în nouă superputeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania Therme îşi doreşte să fie o evadare de la grijile cotidiene pentru părinţi şi o scurtă vacanţă săptămânală, pentru copii. Adulţii scapă de presiunea timpului, de teama de a nu fi părinţii perfecţi şi îşi reamintesc că în ochii copiilor, ei sunt deja supereroi. Timp de nouă săptămâni, se deschid porţile unei lumi magice, în care dispar preocupările legate de temele pentru şcoală, sarcinile de serviciu, urgenţe şi interdicţii. În schimb, distracţia alături de supereroii de poveste, veselia, activităţile amuzante dar şi educative, şi timpul de calitate petrecut de părinţi alături de copii vor face legea. Facilitarea petrecerii a cât mai mult timp de calitate pentru părinţi şi copii este una dintre preocupările majore ale Therme Bucureşti, care a organizat, doar în primele zece luni din 2019, peste 200 de evenimente cu tematici variate, adresat deopotrivă copiilor şi părinţilor care i-au însoţit. Scopul acestora a fost ca bucureştenii, şi nu numai, să intre într-o atmosferă de vacanţă, să se relaxeze, dar şi să poată lua parte la activităţi amuzante şi menite să creeze experienţe memorabile. Potrivit reprezentanţilor Therme, acesta este un număr record pentru industria locală a ospitalităţii, iar seria de activităţi va continua până la finele anului. Bucureştiul devine astfel un centru al distracţiei pentru adulţi şi copii, care, în afară de relaxarea zilnică de care pot avea parte la Therme, s-au putut bucura în 2019 şi de evenimente dedicate exclusiv lor.

„Anul acesta ne-am dorit ca, dincolo de ambianţa de vacanţă, de toboganele spectaculoase şi de serviciile unice pe care le oferim tuturor celor care ne trec pragul, să organizăm mai multe evenimente şi activităţi distractive de care să se bucure copiii, alături de părinţi. Am creionat concepte şi am colaborat cu experţi în diferite activităţi speciale pentru copii, care să îi susţină în dezvoltarea cognitivă. Therme a fost dintotdeauna un loc foarte prietenos şi o destinaţie gândită pentru toată familia, dar cred că în 2019 am reuşit să ajungem la un nivel superior, din punct de vedere al experienţei resimţite atât de adulţi, cât şi de cei mici, iar reacţiile primite după fiecare eveniment în parte, ne arată acest lucru”, a spus Andrada Şeitan, Chief Communications Officer al Therme Bucureşti. „Odată cu venirea toamnei şi finalul concediilor şi a vacanţelor şcolare, am considerat că ar fi binevenită o campanie cu şi despre valori ale viitorului, dedicată părinţilor şi copiilor. Ne-am dorit să îi ajutăm pe adulţi în cursa nebună de a jongla cu toate îndatoririle zilnice, fără să uite că prioritatea lor sunt copiii, şi să creăm o lume de basm pentru cei mici, ţinând cont că învăţarea prin joacă este esenţială. Heroes of the Galaxy aduce laolaltă părinţi şi copii, care se joacă împreună, se reconectează, se relaxează şi pornesc în aventuri de neuitat, alături de SuperEroii Itsy Bitsy”, a adăugat Andrada Şeitan.

Relaxare pentru părinţi, joacă şi educaţie într-un ţinut de poveste, pentru copii

Fiecare dintre cele nouă săptămâni ale campaniei sunt organizate în jurul unei superputeri, pe care copiii o explorează prin joacă: Creativitate, Curaj, Prietenie, Energie, Bucurie, Generozitate, Perseverenţă, Responsabilitate şi Curiozitate. Astfel, copiii participă la probe distractive şi sunt angrenaţi în activităţi menite să le antreneze cele nouă calităţi, de care au nevoie în dezvoltarea lor emoţională. Odată cu fiecare aventură parcursă, se acumulează o nouă superputere, marcată printr-o braţară, şi se câştigă premii pentru întreaga familie. Părinţii şi copiii fac echipă şi se aventurează într-o lume fantastică, populată de supereroi, dar nu de unii obişnuiţi, ale căror atuuri sunt puterea fizică, vederea cu infraroşu, zborul sau telepatia. Supereroii de la Therme îi învaţă pe copii despre forţa şi importanţa generozităţii, a prieteniei, a curiozităţii, a responsabilităţii sau a perseverenţei, valori de care au nevoie atât acum, cât şi ca adulţi. Cu fiecare săptămână, cei mici află că şi ei, şi părinţii lor sunt supereroi şi îi pot răsfăţa la rândul lor pe cei mari. La două superputeri acumulate, premiul este un masaj pentru părinţi, iar la trei, brăţări de argint inscripţionate cu HERO MOM sau HERO DAD, care vor rămâne mărturii ale unor experienţe deosebite.

Harta evadării din cotidian

Personajele de la Şcoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark, Sufletel şi Dj Dodi – vin în Galaxy, zona destinată distracţiei familiei, în fiecare weekend, cu activităţi antrenante. Harta distracţiei este presărată cu activităţi şi evenimente menite să-i ajute pe copii să treacă peste diferite blocaje emoţionale, să socializeze, să se bucure alături de părinţii lor. Debutul campaniei a constat în Săptămâna Creativităţii şi s-a desfăşurat între 1 şi 6 octombrie, când copiii au făcut desene cu tema SuperEroi în vacanţă, iar în weekend au participat la un atelier de colorat şi origami, alături de SuperEroul Itsy. Lumea magică din Therme se compune din concursurile de dat pe tobogane şi atelierele de improvizaţie, în Săptămâna Curajului, fotografii cu prietenii şi distracţie cu SuperZăpă, în Săptămâna Prieteniei, lecţii despre reciclare şi prim ajutor, în Săptămâna Responsabilităţii, vânătoarea comorilor ascunse şi multe alte surprize. Programul complet al campaniei poate fi găsit pe https://therme.ro/ro/anunturi/heroes-of-the-galaxy/.

Săptămâna viitoare este dedicată celei mai nobile trăsături a micilor supereroi: generozitatea. Therme Bucureşti susţine Asociaţia Dăruieşte Aripi şi împreună cu părinţii şi copiii supereroi vor crea Dulapul cu Jucării, destinat secţiei de oncologie pediatrică a Institutului Oncologic Bucureşti. Astfel, între 4 şi 10 noiembrie, copiii care vin la Therme vor înţelege cât de important şi frumos este să alini o parte din suferinţa altor micuţi.

Despre Therme Bucureşti

Therme este cel mai mare centru termal de wellness, relaxare şi entertainment din Europa, construit greenfield. Situat la doar 10 minute de agitaţia oraşului, Therme îşi propune să transforme o zi obişnuită din viaţa clienţilor săi, într-o zi de vacanţă. Împărţit în trei zone distincte, Galaxy, The Palm şi Elysium, centrul are capacitatea de 4.000 de persoane simultan, la interior, şi oferă experienţa unei vacanţe complete, indiferent de vârstă sau preferinţe. De la lansare, în ianuarie 2016, şi până în prezent, Therme Bucureşti a beneficiat de extinderi succesive şi noi investiţii. De la extinderea restaurantelor, noi terase, noi servicii, un nou corp Galaxy Relax şi până la amenajarea celei mai mari plaje urbane din Europa, Sands of Therme, care se întinde pe 30.000 mp. În ianuarie 2019, Therme a lansat un nou concept de restaurant & lounge, inspirat de viaţa exploratorului Alexander von Humbold.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.