Noile norme europene Nearly Zero Energy Building (nZEB) impun ca energia regenerabila a fiecarui imobil sa acopere cel putin 30% din consum. Din acest motiv, constructorii si arhitectii din intreaga lume apeleaza la o solutie care raspunde tuturor nevoilor: costuri reduse, nivel crescut de eco-eficienta si estetica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemele de tamplarie PVC realizate in cadrul Decoplast isi propun sa ofere clientului putin mai mult decat profilele clasice. Din acest motiv, compania foloseste material cadru 100% reciclabil, care de-a lungul celor aproximativ 20 de ani de activitate si-a demonstrat:

  • longevitate;
  • usurinta cu care poate fi intretinut;
  • eficientizarea costurilor de investitie;
  • eficienta energetica remarcabila.

Productia de tamplarie PVC genereaza 90% din cifra totala de afaceri a Decoplast, diferenta fiind realizata de produsele adiacente acestui segment, precum usi de garaj sau panouri de acoperis. Compania are o abordare sustenabila a intregului proces de productie. In consecinta, toate profilele PVC realizate de aceasta contin materiale reciclate in proportie de 30%, in timp ce balastul generat de productie este 100% reciclat si transformat in materiale auxiliare, precum accesorii de tip glafuri.

Indiferent de tipul de sisteme PVC pe care il doresti, vei avea siguranta ca imobilul este dotat la cele mai inalte standarde. Tehnologia avansata implicata in realizarea acestor profile de tamplarie PVC aduce mai aproape de tine atat beneficii practice, cat si design atragator, care iti asigura:

  • protectie eficienta impotriva frigului si a altor conditii meteorologice nefavorabile;
  • izolare fonica totala;
  • siguranta si protectie in cazul unor eventuale tentative de frauda;
  • etanseitate optima;
  • impermeabilitate maxima;
  • posibilitatea de a fi implementate in diferite modele si variante de deschidere;
  • ventilatie nocturna integrata.

Sistemele de tamplarie PVC din cele patru game Decoplast sunt realizate din materiale compozite din fibra, care ofera performante superioare in constructia de aeronave si Formula 1 sub sarcini extreme. Cu FIPRO X, aceasta tehnologie este utilizata pentru prima data pe piata ferestrelor.

In timp ce un miez din otel asigura stabilitatea in ferestrele conventionale din plastic, acest sistem este inerent stabil datorita FIPRO X. Armatura din otel poate fi eliminata in 90% din aplicatii – nu exista un conductor de caldura prin care sa fie eliberata energie scumpa catre exterior fara a fi utilizata. In acest fel, profilele PVC FIPRO X ating valori de top in ceea ce priveste izolatia termica si confortul.

DecoPlast este unul dintre producatorii de tamplarie PVC din Romania care si-a propus sa iti ofere putin mai mult si, de aproape 20 de ani, isi respecta cuvantul dat. Din acest motiv, profilele produse de aceasta companie sunt realizate la comanda, in conformitate cu bugetul si specificatiile tehnice ale fiecarui client.

In contrast, lanturile de magazine cu vanzare in masa comercializeaza produse fabricate in serie. Noi ne focalizam pe oferirea de solutii personalizate, care sa se potriveasca perfect nevoilor si preferintelor fiecarui client. Aceasta abordare ne permite sa cream produse de calitate, realizate cu atentie la detalii, dar si sa construim relatii durabile cu clientii nostri”, sustine Mirela Ivascu, Managing Partner Decoplast.

Respectul aratat clientului si valoarea produselor sunt confirmate de rezultate. In anul 2022, compania a produs peste 167.000 de mp de tamplarie PVC, cea mai mare parte a volumului fiind comercializata pe plan intern. In ceea ce priveste exportul, produsele realizate in cadrul fabricilor acesteia merg catre distribuitori din Italia, Franta si Belgia.

Distribuitorii vand mai departe clientilor din diferite sectoare – de la rezidential la birouri. Vindem peste tot in tara si facem si export. Cel mai departe am vandut in Canada si Maroc, dar suntem si in mai multe tari europene. Acum incercam sa ne intarim prezenta in Franta”, sustine Mirela Ivascu, Managing Partner Decoplast.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.