Esti in cautarea unor profile de tamplarie termopan de calitate superioara? Vrei sa investesti in astfel de profile de termopan care sa fie deopotriva durabile si eficiente in a oferi confort ridicat? In acest caz poti sa iei in considerare profilele marca Salamander. Acest brand este unul dintre cele mai renumite si apreciate in domeniul termopanelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu foarte multa lume are rabdare sa se documenteze atunci cand trebuie sa aleaga profilele pentru tamplaria termopan pe care urmeaza sa o monteze in diferite spatii. Insa este foarte important sa cunosti cat mai multe detalii privind caracteristicile tamplariei pe care le vei alege. In continuare vei putea afla care sunt principalele caracteristici de care poti beneficia atunci cand optezi pentru tamplarie Salamander.

Aspecte specifice profilelor Salamander

Montarea de profile Salamander in cazul ferestrelor contribuie la asigurarea unui confort termic cat mai ridicat si a unei izolari fonice de calitate. Datorita proprietatilor de micro-ventilatie, termopanele Salamander sunt dotate inclusiv cu un sistem anti-actionare gresita. Aceste caracteristici ajuta la prevenirea formarii condensului si implicit la diminuarea riscului de formare a mucegaiului in interiorul locuintei. In acelasi timp, sistemul anti-actionare gresita nu permite manevrarea eronata a termopanelor si astfel este prevenita uzura rapida a feroneriei termopanelor.

Izolarea oferita de termopanele Salamander este data in principal de constructia profilelor avand 6 camere de izolare si 3 garnituri. In acelasi timp, rigidizarea profilelor este realizata cu otel zincat inchis pe toc de 2 milimetri, iar grosimea peretilor exteriori pentru majoritatea profilelor de la Salamander este de minim 3 milimetri. Mai mult, geamurile profilelor de la Salamander se bazeaza pe 3 foi de sticla, fapt ce aduce o izolare foarte eficienta in orice anotimp.

Aceste caracteristici ofera in fiecare locuinta unde sunt montate ferestrele Salamander un confort termic ridicat, dar si o investitie pe termen lung. Materialele din care sunt confectionate termopanele confera rezistenta la utilizarea indelungata si frecventa a ferestrelor de termopan.

Modelele de tamplarie Salamander propun inclusiv un sistem anti-efractie pentru ferestrele de termopan. Vorbim aici despre un sistem anti-efractie prevazut cu role pentru a spori siguranta si cu placute de tip blocatori impotriva patrunderii prin efractie. Acest sistem se bazeaza pe piesele de feronerie marca Maco Multimatic AHS care sunt foarte eficiente in a preveni orice eventuala tentativa de intrare prin efractie.

Acestea sunt caracteristicile care diferentiaza profilele de Salamander de alte brand-uri din domeniul termopanelor. Daca toate aceste proprietati si specificatii te-au convins ca merita sa investesti in ferestre marca Salamander, este important sa gasesti o firma autorizata care comercializeaza profile de tamplarie de la Salamander.

Light Confort – furnizorul tau de profile si tamplarie termopan

Una dintre firmele cu experienta indelungata si cu renume pe piata profilelor de termopan si a accesoriilor pentru termopan este Light Confort. Aceasta firma pune la dispozitia clientilor sai o paleta diversificata de modele si brand-uri de termopane. In oferta Light Confort clientii vor putea gasi diferite modele de tamplarie Salamander astfel incat sa faca alegerea potrivita. Detalii suplimentare pot fi gasite pe lightconfort.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.