Doi asociaţi şi un vis prosper - bazele de la care brand-ul Super Farm Land a pornit spre ascensiunea continuă. Totul s-a întâmplat în 2005, an din care fermierii şi gospodarii din România au înţeles că de acum încolo vor avea un ajutor de nădejde în orice moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată cum, acum în 2020, Super Farm Land este un brand specializat în echipamente pentru zootehnie şi agricultură. Vorbim de un brand ce îşi desfăşoară activitatea atât în mediul online, cât şi fizic, în judeţul Cluj. Produsele de la Super Farm Land sunt livrate prin agenţii de vânzari, dar şi prin colaboratori oriunde în ţară.

Articole de zootehnie diverse, cu stoc mereu actualizat!

Super Farm Land este un reper la capitolul articole de zootehnie. Stocurile mari de produse esenţiale care se regăsesc în cadrul magazinul şi livrările rapide permit creşterea bunăstării animalelor, fie că vorbim de vaci, porci, oi, capre, cai, iepuri, găini şi păsări sau animale de companie.

Bineînţeles, lista de articole de zootehnie continuă cu produse pentru combaterea dăunătorilor, maşini de tuns pentru animale, accesorii pentru echitaţie, intrumentar veterinar şi nu doar atât. Regăsesc cei interesaţi lista completă pe superfarmland.com.

În aceeaşi ordine de idei, Super Farm Land oferă suport şi sfaturi dintre cele mai bune pentru clienţii mai nepricepuţi în acest domeniu. În acest fel, îi poate ajuta să aleagă doar produsele de care au nevoie, dar şi să le folosească corespunzător.

Gardul electric pentru urşi - un nou produs de la Super Farm Land

Super Farm Land era deja un magazin online renumit pentru aparatele şi accesoriile aferente gardului electric pe care le pune la dispoziţie. Recent a adăugat în cadrul magazinului gard electric în set complet împotriva urşilor, iar persoanele aflate în nevoie primesc şi finanţare în acest sens.

Zonele montane sunt cele mai vizate de urşi şi vorbim de oameni, dar şi de animalele din ferma proprie. Deci gardul electric trece în acest fel de la gradul de moft la cel de necesitate.

 

Textilele şi foliile de agricultură se bucură de diversitate la Super Farm Land!

Pentru că toamna este pe aproape şi deja încep pregătirile pentru sezonul rece, textilele si foliile de agricultura sunt nelipsite din fermă. Fânul, baloţii, dar şi silozul trebuie să fie bine conservate pentru a trece cu uşurinţă peste iarnă, iar în acest sens sunt folosite plase şi folii speciale, precum cele regăsite pe superfarmland.com.

Atât timp cât vremea va mai permite, paşunatul încă se va desfăşura normal. Grija faţă de animale atunci când se află pe păşune trebuie să fie la fel de mare ca atunci când sunt sub ochii stăpânului. Astfel, Super Farm Land pune la dispoziţia fermierilor modele diverse de iesle şi adăpători pentru păşune.

 

Pentru a descoperi toate gamele de articole de zootehnie puse la dispoziţie, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze magazinul online superfarmland.com. Amintim din nou că în cazul în care întâmpină dificultăţi la capitolul alegerea produsului perfect pot beneficia de suport şi cele mai bune sfaturi din partea personalului calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.