Un articol caruia multi nu ii prea acorda importanta cuvenita este somiera. Surprinzator, insa, aceasta aduce numeroase beneficii, dovedite, utilizatorilor, atunci cand este montata corespunzator pe cadrul patului. Daca pana de curand modelele disponibile pe piata nu ofereau diversitatea dorita, in prezent, acestea vin cu numeroase dotari si functii ce intrec orice asteptare. De la modelele manuale pana la cele electrice cu actionare de la distanta prin WiFi, fiecare produs urmareste acelasi obiectiv: asigurarea celui mai inalt grad de confort!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca nu ai achizitionat inca acest factor-cheie pentru un somn odihnitor si o sanatate clar imbunatatita, ar fi momentul sa o faci! Durerile si contracturile musculare, afectiunile coloanei vertebrale, digestia deficitara si durerile de cap pot fi ameliorate si tinute sub control prin intermediul modelului de somiera cel mai potrivit nevoilor tale. Relaxarea capata o cu totul alta descriere atunci cand in scena intra acest produs. De la buna aerisire a saltelei si prevenirea aparitiei mucegaiului si acarienilor in textura sa pana la asigurarea unui confort de top, sunt bifate rand pe rand numeroase avantaje.

Structuri metalice sau din lemn pentru o postura corporala optima

Variantele metalice si cele din lemn de fag sunt recunoscute pentru suportul excelent pe care il ofera, avand o contributie remarcabila la mentinerea unei posturi corporale corecte. Sunt alcatuite din zone independente de odihna care impiedica transmiterea miscarilor de la un partener la altul, facand ca experienta utilizatorilor sa fie una deosebit de prietenoasa. Modelele de somiera cu rabatare sunt ideale pentru incaperile de dimensiuni mici si ofera importante spatii de depozitare, atat de pretioase in orice locuinta. Sistemele de rabatare pot fi montate pe lungime sau pe latime, iar balamalele permit ridicarea structurii la un unghi de circa 40 de grade, suficient pentru a accesa cu usurinta intregul spatiu de dedesubtul sau.

Modele ultraperformante, dotate cu sisteme de reglaj revolutionare

Sistemele avansate de reglare a elementelor componente din structurile metalice sau din lemn fac posibila stabilirea duritatii lamelelor, precum si ajustarea inaltimii si elasticitatii suportilor din zona lombara, in functie de preferinte. Arcurile elastice, produse din cauciuc termoplastic, sunt excelente pentru a oferi spatelui suportul de care are nevoie, mai ales dupa o zi obositoare, iar  elementele revolutionare ce se pot inclina la 45 de grade sporesc gradul de confort.

Daca iti doresti un produs premium, somiera electrica din lemn, cu telecomanda, este pentru tine! Modelele din aceasta gama se pot rabata la un unghi de 85 de grade, perfect pentru un nivel de confort ridicat al utilizatorului atunci cand sta in sezut, iar lamelele sustinute de amortizoare ABS distribuie in mod egal greutatea pe suprafata ramei de pat. Mai mult decat atat, amortizoarele 3D din TPE - SBS relaxeaza muschii gatului, zona cervicala si intreaga coloana vertebrala, prevenind aparitia afectiunilor spatelui si durerile specifice acestora. Datorita caracteristicilor performante cu rol medical, aceasta categorie de articole este recomandata si persoanelor care petrec mult timp in pat pentru a se recupera sau celor care au in ingrijire un bolnav ce nu poate actiona singur structura.

Somiera este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru a beneficia de un somn de calitate. Achizitioneaza modelul care se pliaza cel mai bine nevoilor tale si te vei bucura, garantat, de calitatile sale magice! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.