Indiferent de domeniul din care face parte o afacere, depozitul sau spaţiul unde lucrătorii îşi desfăşoară activitatea trebuie să fie unul sigur din toate punctele de vedere. Spaţiul respectiv trebuie să fie dotat de la A la Z cu toate cele necesare pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii optime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orice antreprenor ştie că fiecare detaliu contează. Astfel că pentru cei care sunt în căutarea unor producatori usi sectionale industriale pentru hale, echipa Smilo®Holding poate deveni partener de încredere.

Ce trebuie să ştii despre Smilo Holding

Smilo®Holding este un producător şi furnizor de uşi secţionale industriale, antifoc, frigorifice, metalice, uşi pentru hoteluri şi multe altele. Totodată, în portofoliul lor se găsesc toate produsele necesare pentru un depozit, hală de producţie sau industrială, precum şi inchideri industriale de diferite tipuri.

Firma are o vastă experienţă în domeniu şi asta pentru că de-a lungul timpului au finalizat proiecte de mare complexitate. Sunt recunoscuţi pe piaţă atât pentru diversitate, cât şi pentru calitatea produselor.

Unele dintre cele mai populare produse în această perioadă sunt usi antifoc şi uşile industriale secţionale. De ceva timp tot mai mulţi antreprenori au decis să-şi deschidă propria afacere în domenii diverse. Au ajuns la concluzia că a munci pentru propriul business este mai profitabil decât să fii angajat. Astfel că au studiat piaţa, au pus în balanţă ceea ce funcţionează la momentul actual şi ce nu şi au început să creeze bazele afacerii.

Orice hală de producţie are nevoie să fie securizată

Industria lemnului spre exemplu pare a fi în topurile căutărilor. Stilul rustic, industrial este din ce în ce mai preferat în locuinţe sau case de vacanţă  astfel că obiectele din lemn masiv nu lipsesc.

Tot mai mulţi antreprenori şi-au îndrept atenţia către această industrie, fiind o cerinţă destul de mare pe piaţă. Halele de producţie sunt dotate cu toate utilajele necesare pentru a duce la bun sfârşit toate comenzile.

Având în vedere că utilajele, materialele de producţie cât şi alte produse sunt destul de scumpe, hala trebuie să fie securizată. Astfel că uşile secţionale de la Smilo®Holding sunt o variantă optimă, dar şi necesară.

Prioritatea echipei este satisfacţia clientului, astfel că nu de puţine ori au devenit parteneri de încredere pentru antreprenori din multe domenii de afacere.

Dispun de ingineri şi manageri de proiect cu experienţă în domeniu care stau la dispoziţia clienţilor pe toata durata proiectului.

Oferă totodată şi consultanţă gratuită post-vânzare, varietate de produse cu posibilităţi multiple de alegere, soluţii customizate, timp scurt de livrare, preţuri accesibile şi nu în ultimul rând, produse de calitate.

Cei de la Smilo®Holding pot realiza şi proiecte pentru aeroporturi, ansambluri rezidenţiale, hale pentru logistică şi depozitare, spitale, parcări publice şi private, spaţii comerciale, depozite frigorifice şi clădiri industriale.

Aşadar, pentru cei care au nevoie de astfel de proiecte se pot baza pe echipa Smilo®Holding. Vor avea parte de calitate, diversitate, preţuri accesibile, consiliere gratuită şi o echipă cu experienţă în domeniu care poate implementa orice proiect indiferent de complexitatea acestuia.

Mai multe detalii în pagina oficială. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.