Când ne planificăm activităţile zilnice, fie cele din viaţa personală ori profesională, ne dorim performanţe absolute la orice nivel. Soluţiile inovatoare dezvoltate de specialiştii Rowenta în curăţenie ne ajută să obţinem rezultate excelente în interiorul propriului cămin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta este singurul aspirator care îmbina performanţa excepţională a sistemului multi cyclonic cu cel mai înalt nivel de silenţiozitate. Cu o putere de aspirare de 750W, Silence Force Multi-Cyclonic este la fel de eficient precum modelul anterior de 2100W, dar cu un consum de energie redus de până la 50%.

The sound of silence

Silence Force Multi-Cyclonic este proiectat pentru a fi cel mai silenţios aspirator din categoria sa, înregistrand doar 68 decibeli la putere maximă. Dacă ne gândim că o şoaptă măsoară în jur de 20 de decibeli, este lesne de înteles performaţa ce stă la baza tehnologiei Silence Force Multi-Cyclonic. Fiecare componentă a aparatului a fost gândită pentru a obţine maximum de putere, utilizând tehnologia Rowenta de reducere a zgomotului: motor suspendat şi izolat ce minimizează vibraţiile, cap de aspirare special optimizat, mâner acustic.

Performanţa absolută în cel mai silenţios aspirator

Tehnologia MULTI-CYCLONIC asigură un proces de separare a aerului de praf în două etape: aerul este aspirat şi centrifugat în ciclonul central, trecând apoi prin cele 4 cicloane laterale. Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat complet. Procentul de 1% rămas este apoi direcţionat către alte trei niveluri de filtrare: spumă, filtru din metal pentru micro particule şi un filtru HEPA13 -acesta purifică aerul evacuat şi elimină până la 99,95% din alergeni.

Silence Force Multi-Cyclonic are o capacitate de stocare a prafului de 2 litri, iar datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat CLEAN EXPRESS ERGO, containerul este golit în doar trei paşi simpli: uşor de îndepărtat, uşor de manevrat prin apăsarea unui buton, uşor de golit.

Dincolo de performaţele tehnologice, Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta are culori trendy, design practic şi un set de accesorii compus din perie Ergo Comfort Silence pentru suprafeţe dure şi covoare, perie pentru parchet, duză pentru spaţii înguste, perie pentru mobilă şi perie integrată Easy Brush.

Rowenta lansează primul Facebook Messenger Chat Bot asociat unui brand din România

Chat Bot–ul sau “Aspirajutorul Rowenta” (https://m.me/AspirajutorulRowenta) este un serviciu care oferă asistenţă în alegerea unui aspirator Rowenta, într-un mod social media friendly. Chat bot-ul are asociată personalitatea unui robot vorbăreţ, simpatic, expert în tehnologie, dar puţin naiv în alte subiecte, ceea ce îl face amuzant. Personalitatea lui reiese din dialogurile distractive presărate în timpul conversaţiei, cât şi din identitatea lui vizuală. Este foarte sociabil, te salută şi te întreabă „ce mai faci?”, se „scurtcircuitează” dacă îi vorbeşti urât şi îşi ia la revedere în multe feluri.

Funcţionalitatea chat bot-urilor este disponibilă la nivel internaţional începand cu luna aprilie 2016. “Aspirajutorul Rowenta” este un proiect ongoing, noi funcţionalităţi urmând să fie adăugate şi în funcţie şi de feedback-ul utilizatorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.