Vestea mortii cuiva este, pentru cei mai multi dintre noi, o tragedie. Mai ales daca e vorba de o persoana foarte apropiata sufletului nostru, precum un membru al familiei. Tragedia, declansata pe fondul durerii emotionale, poate fi insa amplificata si in exterior, din cauza numeroaselor atributiuni dificile pe care trebuie sa le ducem la bun sfarsit pentru organizarea inmormantarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, ne confruntam cu o criza de timp, bani si energie ce ne poate declansa, la randul ei, o criza de nervi si rabdare, riscand sa clacam. Cu atat mai mult cu cat inmormantarea urmeaza sa se desfasoare in Capitala, unde birocratia, traficul sau lipsa locurilor de veci ne pot ingreuna si mai tare situatia. In acest caz, solutia salvatoare este sa apelam la o firma de servicii funerare din Bucuresti.

Respectiva firma, specializata in servicii funerare Bucuresti, se va ocupa de organizarea eficienta, pana in cel mai mic detaliu, a ceremoniei de inmormantare. In felul acesta, familia si prietenii indoliati vor trece mai usor peste tragedia pierderii persoanei dragi, fiind degrevati de intreaga corvoada pe care o presupune planificarea unui astfel de eveniment.

In primul rand, specialistii in servicii funerare Bucuresti vor prelua cu promptitudine si profesionalism sarcina intocmirii actelor necesare inhumarii sau chiar a incinerarii, daca se cere.

Aceasta etapa extrem de solicitanta presupune:

- constatarea mortii, prin intermediul unui medic specializat care face parte din personalul calificat al firmei de servicii funerare din Bucuresti si care se va deplasa la locul producerii decesului, indiferent de sector;

- declararea decesului si eliberarea certificatului care atesta trecerea in nefiinta a persoanei in cauza;

- realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, in baza talonului de pensie (gratuit);

- consultanta si intermediere pentru obtinerea unui loc de veci in Capitala;

- obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura;

- intocmirea actelor finale pentru inhumare sau incinerare;

- intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, in cazuri speciale.

In paralel, o alta parte a personalului calificat al firmei de servicii funerare din Bucuresti la care ati apelat se va ocupa de imbalsamarea, toaletarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. Daca decesul s-a produs vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate, firma respectiva va va oferi posibilitatea de a inchiria un capac frigorific pentru conservarea trupului neinsufletit. Totodata, transportul sicriului la capela sau cimitir, precum si transportul participantilor la ceremonie, poate fi inclus.

Pentru a va usura si mai mult situatia, exista firme de servicii funerare in Bucuresti care asigura integral logistica si produsele necesare organizarii unei inmormantari:

- sicrie traditionale sau de lux;

- accesorii si garnituri corespunzatoare;

- cruci din lemn, fier, marmura sau granit;

- monumente funerare, urne si felinare ornamentale;

- coroane, jerbe si aranjamente florale;

- candele, lumanari, articole religioase;

- prosoape, batiste, esarfe;

- coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de post sau de dulce;

- organizarea completa a pomenii/parastasului, la cimitir sau la restaurantul propriu al firmei de servicii funerare din Bucuresti.

Casa Funerara Bucur – Servicii Funerare Bucuresti se numara printre cele mai recomandate astfel de firme din Capitala, cu o traditie indelungata in domeniu. Specialistii de aici va stau la dispozitie 24 de ore din 24, putand sa apelati la ei la orice ora din zi si din noapte. In urma unui simplu apel telefonic, un consultant se va deplasa la domiciliul dvs., oferindu-va solutii de la A la Z, in functie de nevoile sau preferintele dvs. Drept urmare, misiunea de a organiza inmormantarea persoanei pierdute va va fi usurata in mod considerabil, avand sprijinul neconditionat al specialistilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.