Colecţiile fascinante SensoDays.ro din domeniul băilor, bucătăriilor şi al decoraţiunilor interioare, cuprind peste 100 de brand-uri premium care surprind un mix ingenios de caracteristici atribuite femeii designer precum intuiţia, viziunea şi echilibrul. Asimilarea rafinată a spaţialităţii şi a texturilor indică deseori eleganţa forţei creative specifice femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este universul home & deco predominat de robusteţea tehnologică masculină? Pe SensoDays.ro găseşti o dinamică echilibrată – precum ne explică şi 2 dintre specialiştii SensoDays friends – unde soluţiile premium complete, la standarde de calitate asumate, servesc constant interesul clientului.

Designul de interior trebuie să reprezinte în primul rând nevoile şi dorinţele beneficiarului, care pot fi foarte diferite, în funcţie de personalitatea acestuia şi de gen. Bărbaţii sunt în general tentaţi să investească mai mult în tehnologie, iar o femeie va aprecia întotdeauna ţesăturile de calitate şi o măsuţă de machiaj bine compartimentată, focusul fiind pe funcţionalitate şi estetică.” – Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

Publicaţia The New Yorker atribuie începuturile design-ului de interior lui Elsie de Wolfe, însă cel mai frumos rezultat iese atunci când cele două lumi – cea masculină şi cea feminină - se împletesc, ajungând să se completeze una pe cealaltă.”  – Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Inspiraţia SensoDays.ro pentru un perfect gentleman în luna femeii

Alegerea unui premium gift care să celebreze complexitatea creativităţii feminine te va conduce spre SensoDays.ro în al cărui portofolio vei regăsi amprenta personalităţii puternice ale multor femeii designer într-o gamă variată de produse.

Dacă ştii că îşi doreşte în baie un upgrade smart şi elegant nu rata sculpturalul sistem de duşuri din colecţia Front, producător Hansgrohe Axor, care poartă semnătura unui remarcabil trio de designeri - Anna Lindgren, Sofia Lagerkvist şi Charlotte von der Lancken.

Întreaga gamă Axor accesibilă pe SensoDays.ro este extrem de ofertantă prin utilitatea versatilă şi armonia texturală a produselor. În cazul în care îţi găseşti mai uşor inspiraţia în offline, vino într-unul dintre showroom-urile SensoDays şi bucură-te de o experienţă completă, găsind cadoul perfect pentru parteneră cu ajutorul specialiştilor SensoDays, care oferă asistenţă la fiecare pas.

În băi şi bucătării când stratul suport îţi permite, poţi face uşor renovări fără să spargi finisajele vechi, alocând astfel o atenţie specială schimbării obiectelor sanitare sau de iluminat pentru a optimiza ambientul încăperii.” – Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Construieşte o experienţă fabuloasă pentru amândoi oferindu-i partenerei eleganta posibilitate de a da un touch feminin locuinţei voastre, ghidând-o spre SensoDays.ro şi vibrantele colecţii premium home & deco.

Orice locuinţă gândită la început pentru o singură persoană poate fi uşor completată cu diverse decoraţiuni pentru a răspunde preferinţelor unei întregi familii. Atunci când este vorba de transformarea locuinţei unui burlac într-un spaţiu familial putem lua în calcul decoraţiuni precum: perne, covoraşe, vaze, suporturi pentru lumânări, etc.” – Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio.

În luna femeii get inspired by SensoDays cu un sigur click şi accesează o selecţie impresionantă de produse premium!

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, întreaga echipă susţine viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuşeşte să recomande şi să ofere cele mai interesante, mai versatile şi mai noi produse şi colecţii ale brandurilor cu reputaţie în domeniul băilor, bucătăriilor şi al decoraţiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viaţă şi este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.

Cu o experienţă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditaţi permanent şi o logistică impecabilă cu livrare în toată ţara SensoDays te invită să adaugi o notă personală. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro găsiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie vă aşteptăm în cele două showroom-uri din Bucureşti (Băneasa, Strada Bilciureşti nr. 20-22 şi Ştirbei Vodă 160-162).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.