Hidroelectrica intenţionează să preia în chirie un spaţiu de birouri în Municipiul Bucureşti, prin intermediul unei proceduri de selecţie de oferte. Spaţiul trebuie să aibă între 7.070 şi 7.500 metri pătraţi şi să ofere toate dotările şi utilităţile necesare, inclusiv 80 de locuri de parcare. Acesta va găzdui sediul social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. şi trebuie să poată să asigure cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procedura de selecţie este deschisă, iar criteriul de atribuire este calitate-preţ. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani, iar ofertele calificate vor fi evaluate în funcţie de criteriile tehnice şi financiare specificate în caietul de sarcini.

Anunţul privind procedura de selecţie a fost publicat pe site-ul Hidroelectrica la rubrica Informaţii de interes public\Anunţuri publice începând cu data de 10.04.2023. Şedinţa de deschidere a ofertelor de închiriere va avea loc în data de 08.05.2023, ora: 11:00, la sediul HIDROELECTRICA S.A.- Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Et. 10-15, Sect. 1, Bucureşti.

Hidroelectrica invită toţi ofertanţii interesaţi să participe la această procedură de selecţie şi să ofere cele mai bune soluţii pentru îndeplinirea cerinţelor tehnice şi financiare specificate în caietul de sarcini.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul Hidroelectrica (https://www.hidroelectrica.ro/public-announcement/e77cc5d8-c694-b662-8bd5-5c0072922494).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.