Acum 10 ani, rovinietele erau comercializate sub forma unor stickere galbene care erau lipite pe parbrizul maşinii. Fiind puşi în situatia de a căuta o locaţie de unde să poata achiziţiona o rovinieta, doi antreprenori din Cluj au venit cu o idee ingenioasa: comercializarea rovinietelor online, cu scopul de a face viaţa şoferilor mai uşoară. Astfel, Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu au fondat Scala Assistance, prima companie care a introdus acest concept in Romania, prin intermediul site-ului Roviniete.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In anul 2010, fenomenul rovinietelor online a luat cu adevarat amploare, dupa ce rovinieta fizica a fost inlocuita integral cu cea electronica. Cei doi antreprenori au investit constant in tehnologie digitala, astfel incat site-ul Roviniete.ro sa poata oferi o platforma intuitiva si prietenoasa pentru cei care doresc sa achite rovinieta rapid si simplu. Impactul acestor imbunatatiri permanente a fost unul semnificativ, usurand viata multor soferi romani care, incepand de atunci, au putut sa primeasca rovinieta online direct pe adresa de email.

Atunci cand au infiintat compania Scala Assistance, Dan Alexandru Cobeanu si Dan Ciceu aveau deja o experienta semnificativa in brokerajul de asigurari, lucru care le-a asigurat know-how-ul necesar pentru a lansa site-ul Roviniete.ro .

Prin serviciile oferite, cei doi fondatori ai companiei Scala Assistance au reusit sa transforme un start-up intr-un business de succes care a simplificat procesul de achizitionare a rovinietei. Asa s-a nascut si motto-ul site-ului si implicit, al companiei Scala Assistance: “Simplifica-ti drumul!”

“Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-si plati securizat aceasta taxa in mediul online. Continuam, in acest fel, dezvoltarea permanenta de servicii utile, necesare si de calitate pentru clientilor nostri”, declara Dan Ciceu.

Cifrele vorbesc de la sine: in prezent, peste 100.000 de utilizatori unici acceseaza lunar site-ul Roviniete.ro pentru a achita taxa de drum si a consulta informatii sigure si actuale despre legislatia in vigoare. Mai mult, utilizatorii romani pot cumpara o rovinieta din peste 10.000 de locatii fizice proprii sau prin parteneri, in toate judetele Romaniei. Printre partenerii Scala Assistance, se remarca Banca Transilvania, Paypoint Romania, ING Bank si lantul de benzinarii Gazprom Romania.

Clientii corporate beneficiaza de un pachet integrat de servicii dedicate, printre care o platforma online, un call center 24/7, un manager de cont, si asistenta permanenta la plasarea comenzilor de roviniete online, la cele mai inalte standarde de siguranta a platilor.

“Activitatea de consultanta acordata clientilor de tip corporate, in aceasta categorie de servicii, este esentiala intr-o era a noilor tehnologii, insa ea se bazeaza foarte mult si pe interactiunea umana. Daca serviciile sunt impecabile, munca noastra este recunoscuta si apreciata", declara Dan Alexandru Cobeanu.

In anul 2016, Scala Assistance a avut afaceri care au atins 41 de milioane de euro, iar in anul 2017 si-a propus sa largeasca paleta de servicii oferite, avand ca target urmatoarele obiective: posibilitatea de a achita online taxa de pod Fetesti-Cernavoda, posibilitatea de a achita rovinieta online in rate, cu cardul (doar pentru persoane fizice) si reintroducerea distributiei vinietelor de Ungaria. Totodata, listarea la Bursa de Valori Bucuresti, sectiunea AeRO, destinata companiilor mici si mijlocii, este urmatorul pas pentru SCALA ASSISTANCE, necesitatea recunoasterii valorii printr-o listare publica si transparenta venind in mod natural, o data cu succesul business-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.