Chipul tău a căpătat riduri odată cu trecerea timpului? Eşti încă tânără, dar te îngrijorează ridurile de expresie care încep să se formeze? Dacă te numeri printre femeile care vor să îşi păstreze cât mai mult timp pielea netedă şi catifelată, află acum care sunt soluţiile eficiente!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poţi să scapi de riduri, odată ce s-au format?

Răspunsul la această întrebare este: da! Tehnologia modernă oferă în prezent suficiente soluţii, fie că vorbim despre intervenţii chirurgicale, proceduri de tonifiere şi lifting sau de creme pentru faţă.

Iată care sunt opţiunile la care poţi apela, dacă te-ai hotărât să scapi de riduri!

  1. Lifting chirurgical

Prin intervenţiile de chirurgie plastică, medicul efectuează mici incizii prin care întinde pielea, respectiv elimină surplusul.

  1. Lifting nechirurgical

Există o serie de metode de tonifiere şi fortifiere a pielii în profunzime, printre care se numără tratamentele cu laser sau cu ultrasunete. Acestea acţionează în straturile profunde ale pielii şi sunt disponibile în unele cabinete de dermatologie sau saloane de cosmetică.

  1. Injectologia (tratamentele minim invazive)

Mezoterapia, injectarea de acid hialuronic, toxină botulinică, aminoacizi esenţiali şi a altor substanţe sunt folosite de ani de zile pentru a „umple” spaţiile afectate de riduri.

  1. Cremele şi produsele antirid

Pe piaţă se găsesc în prezent o multitudine de oferte de produse cosmetice antirid. Acestea ar trebui să fie folosite frecvent, nu doar ocazional, iar de preferat este utilizarea de creme antirid naturale, organice, fără parabeni. Poţi găsi astfel de produse la Generock.ro. Evită produsele care conţin compuşi chimici sau substanţe pe care nu le cunoşti. Acelaşi lucru este valabil şi pentru şamponul, gelul de duş sau săpunul folosit pentru curăţarea pielii.

  1. Întreţinerea constantă a tenului

Îngrijirea tenului ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Nu renunţa la curăţarea tenului dimineaţa şi seara, peeling-urile şi scrub-urile folosite de câteva ori pe lună, măştile hidratante şi nutritive folosite săptămânal! Apelează la sfatul unui medic dermatolog, pentru a identifica tipul de ten pe care îl ai şi cele mai potrivite metode şi produse de îngrijire. Tratamentele recomandate pentru un ten mixt sau gras nu sunt aceleaşi care sunt indicate pentru tenul uscat.

Vitamina C pentru ten se numără, însă, printre substanţele benefice pentru orice tip de piele. Aceasta reîmprospătează pielea şi îi redă strălucirea naturală.

Pe lângă metodele reparatorii menţionate mai sus, ţine cont şi de faptul că grija faţă de pielea ta trebuie să fie una permanentă. Evită factorii care contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii:

  • expunerea la soare: nu uita să foloseşti creme sau loţiuni cu factor ridicat de protecţie pe zonele cele mai expuse: faţă, gât, decolteu;
  • fumatul: este unul dintre cele mai nocive obiceiuri, care afectează nu doar pielea, ci întregul organism, prin toxinele produse;
  • consumul excesiv de alcool: alcoolul afectează negativ toate celulele din organism, inclusiv pe cele ale ficatului şi ale creierului;
  • poluarea: noxele din marile oraşe sunt deosebit de nocive; profitaţi de ieşirile la iarbă verde, în mijlocul naturii, ori de câte ori este posibil.

Stilul de viaţă sănătos, alimentaţia echilibrată, practicarea unui sport şi hidratarea suficientă sunt alte soluţii eficiente în întârzierea apariţiei semnelor îmbătrânirii. În plus, acestea te vor ajuta să îţi menţii starea de sănătate a întregului organism. Vei câştiga, astfel, nu doar un aspect îmbunătăţit, ci şi o stare de spirit mai bună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.