Miercuri, 6 Februarie, are loc premiera superproducţiei Disney On Ice – Reach For The Stars la Romexpo – Pavilionul Central. Cele opt spectacole vor avea loc în perioada 6-10 Februarie, după cum urmează:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri (6 februarie) ora 19:00; Joi (7 februarie) ora 19:00; Vineri (8 februarie) ora 19:00; Sâmbătă (9 februarie) ora 11:00, ora 15:00 şi ora 19:00; Duminică (10 februarie) ora 11:00 şi ora 15:00. Accesul în sală este permis începând cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, spectatorii sunt rugaţi să respecte ziua şi ora reprezentaţiei înscrise pe biletul achiziţionat.

Având în vedere că Disney On Ice - Reach for The Stars este un spectacol pe gheaţă, spectatorilor le este recomandat să poarte îmbrăcăminte corespunzătoare.

Accesul în sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, animale de companie sau lanţuri va fi interzis. Înregistrarea video şi fotografierea spectacolului sunt permise doar pentru scopuri non-comerciale.

Toate spectacolele vor fi dublate în limba româna, fiecare având o durată de aproximativ 2 ore, cu o pauză de 15 minute.

Copiii până la vârsta de 12 ani inclusiv beneficiază de bilete cu preţ redus, însă accesul acestora în sală se va face doar în compania unui adult posesor de bilet, pe baza unui act valid care atestă vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev sau paşaport. În situaţia în care copilul are o vârstă mai mică de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet, pentru facilitarea accesului fiind necesar un act doveditor al vârstei copilului.

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi Diverta).

Disney On Ice – Reach For The Stars este organizat de Amphitrion şi susţinut de AQUA Carpatica Kids şi Napolact.

Mai multe informaţii despre spectacol şi program: www.disneyonice.ro  

Vizitează-ne şi pe Facebook @DisneyOnIceRomania 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.