8 ore de emisiune live, în fiecare duminică, începând cu ora 15:30, pe Look Plus si lookplus.ro. Aceasta este provocarea spectaculoasă pe care Radu Banciu o propune de duminica aceasta fanilor celor mai tari campionate din Europa, în emisiunea Fotbal All Inclusive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Radu Banciu, alături de super invitaţi, vor comenta în fiecare duminică într-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh şi declaraţii din sport imediat după meciuri.
 
Emisiunea maraton Fotbal All Inclusive va fi în direct pe Look Plus, iar odată cu startul celor mai tari meciuri de pe TV se va muta în online, pe LookPlus.ro
 
 „E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci şi dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul LookSport.ro, iar pe TV intrăm între meciuri.”
 
„Vom avea nişte invitaţi, vor fi intervenţii cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune. Va fi ceva dinamic, vor fi şi secvenţe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puţin Anglia.. Vor veni din lumea sportului şi nu numai. Vor fi invitaţi de peste tot. Poate şi din politică, cu siguranţă şi din lumea artistică. Din toată sfera spaţiului public.
 
„Vor intra în calcul şi sporturi precum handbal, Formula 1, tenis. Look Plus si Look Sport transmit aproape tot, ei şi-au propus să facă o emisiune maraton, cum nu mai este la noi. Vor să cuprindă toată ziua. Vom fi live de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», aşa cum făceau italienii pe vremuri”, a spus Radu Banciu.
 
În acest sezon, Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 si Look Sport 3 transmit cele mai puternice campionate şi competiţii din Europa, de la UEFA Champions League şi Europa League, la Serie A, La Liga, Bundesliga şi Serie A. De asemenea, Liga I şi Liga a II-a din România pot fi văzute etapă de etapă la posturile Look.
 
viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.