Profructta vine în întâmpinarea clienţilor, din noiembrie 2018, cu gama de sucuri naturale ECO-presate la rece, cu sortimentele din fructe de pădure, crescute 100% organic. Pe lângă sucul din mere, din pere, cireşe, vişine, coacăze şi mixul “multe fructe” - toate presate la rece conform mărcii de productie #profructta - la raft se vor găşi şi sucul din zmeură, sucul din afine, sucul din mure şi mixul din zmeură, afine, mure şi cătina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produsele vor fi disponibile în magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticlă din sticlă, la volumul de 0,25 litri. În afara partenerilor clasici Profructta, sortimentele din fructe de pădure sunt destinate oricărui tip de retailer sau actor în piaţa HoReCa, magazinelor, farmaciilor, plafarelor. Sortimentele sunt disponibile şi în shopul online Profructta, https://profructta.ro/sucpursisimplu/

Reţeta mixului din fructe de pădure a fost creat cu ajutorul centrului de Bioanaliza al INCD Ştiinţe Biologice Bucureşti, pentru a combină procentul din fiecare fruct, în aşa măsură încât rezultatul final să fie cât mai benefic pentru organism şi să conţină vitamine multe şi calorii puţine.

Fructele de pădure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic în pădurile sălbatice din zona Câmpulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate, de cea mai buna calitate.

Graţie lipsei oricărui tip de intervenţie ce ar putea modifica atât consistenţa, cât şi compoziţia, fructele din sucurile Profructta sunt 100% organice, dând posibilitatea creării sucului din fructe ecologice Profructta, 100% natural, fără adaos de apă, zahăr sau alţi îndulcitori, presat la rece şi urmărind 100% gustul şi savoarea autentice.

Pentru detalii, vă stăm la dispoziţie la office@profructta.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.