Începând din 23 august 2017, suporterii echipei naţionale au putut vota într-un sondaj pe site-ul frf.ro proiectul de dezvoltare a fotbalului românesc la nivel de copii şi juniori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul care a primit cele mai multe voturi din partea fanilor, 48,48 la sută, este „Dotarea cu materiale sportive (echipament complet de joc, porţi, mingi) a participanţilor la Interligă, competiţie naţională grassroots fără clasament a copiilor U7, U8, U9 şi U10. Cea de-a treia ediţie începe pe 16 septembrie”. Cei 18.000 de euro reprezentând profitul obţinut la meciul România - Armenia, disputat pe 1 septembrie, pe Arena Naţională, vor fi investiţi în competiţia Interliga naţională.

Această iniţiativă face parte din planul de măsuri propus de Administraţia FRF şi va fi repetată şi la ultimul joc din preliminariile CM 2018, cu Kazahstan, în octombrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.