Fie că e vorba de pasiunea de a-i creşte pentru frumuseţea aparte pe care o au, pentru carnea lor fragedă sau pregătirea acestora pentru diferite concursuri, porumbeii sunt păsări fragile şi au nevoie de o atenţie sporită. Hrana acestora trebuie să fie una diversificată şi totodată bogată în nutrienţi, iar mediul în care trăiesc unul curat, steril şi bine aerisit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interesul pentru creşterea porumbeilor a acaparat tot mai multe persoane în decursul timpului. Cu experienţă în creşterea acestora sau fără, sfatul unui expert şi achiziţionarea doar de produse de calitate superioară este un lucru pe care orice iubitor de porumbei trebuie să îl ia în seamă.

Totuşi, de unde se pot achiziţiona produse de calitate aparte şi de unde avem siguranţa calităţii? În acest caz, magazinul Produse Columbofile poate furniza siguranţa calităţii. Cu o experienţă îndelungată pe piaţa de profil, magazinul online se bucură de admiraţia şi aprecierea crescătorilor de porumbei datorită multitudinii de produse pe care le deţine. Toate, sub certificatul calităţii, sunt create pentru a facilita atât creşterea porumbeilor, cât şi dezvoltarea corectă a acestora.

Mediul curat pentru trai - cheia unei dezvoltări optime

Acest magazin produse pentru porumbei furnizează atât suplimente, cât şi hrană şi accesorii. Pentru că este cunoscut cât de sensibili sunt porumbeii, este necesar ca mediul în care îşi petrec cel mai mult timp să fie unul curat. Din cadrul magazinului, pentru a efectua curăţarul boxelor rapid, se pot achiziţiona şpacluri pe diferite dimensiuni, în funcţie de dimensiunile boxelor. Un şpaclu trebuie ales corect pentru a permite executarea mişcărilor libere ce vor uşura procesul de curăţare a acestora.

Având în vedere că pe podea se adună cele mai multe reziduri, indicat este ca aceasta să fie demontabilă pentru a permite o curăţare mai precisă. Din cadrul magazinului se poate achiziţiona grătarul de podea demontabil pentru o eficienţă sporită.

Indiferent de scopul pentru care porumbeii sunt crescuţi, transportul acestora trebuie să se execute doar în condiţii plăcute. Un coş de transport nu trebuie să lipsească din pachetul de accesorii al oricărui iubitor de porumbei. Coşurile de transport de pe produsecolumbofile.ro pot fi cu două separatoare, fără separatoare şi chiar cu 5 separatoare pentru un transport eficient.

Dacă într-o boxă locuiesc mai mulţi porumbei, automat este nevoie de un raport de hrană mai mare şi implicit apă. Din cadrul magazinului se pot achiziţiona hrănitoare individuale, din lemn, cu capac sau chiar de tip jgheab pentru a nu ocupa mult spaţiu. În cazul apei, indicat este să se opteze pentru un adaptor de capacitate mai mare ce nu ocupă un spaţiu extraordinar de mare şi permite porumbeilor traiul intr-un spatiu extins.

Vaccinul periodic al porumbeilor şi administrarea de suplimente nutrivite - lucrurile ce asigură o bună dezvoltare

Porumbeii au nevoie, totodată, de suplimente nutritive, dar şi de vaccin periodic pentru a preveni apariţia problemelor de sănătate. Din cadrul magazinului se poate achiziţiona vaccin porumbei pentru diferite vârste. Administrarea unui vaccin ce previne şi estompează apariţia fungilor pe pielea porumbeilor este o recomandare ce nu trebuie neglijată. Având în vedere că penele de pe pieptul acestora sunt fragile, din cauza umezelii, dar şi în cazul în care aceştia au penele ude în acea zonă, căderea lor va fi inevitabilă. Dermatol este produsul recomandat ce se pulverizează în zona pieptului urmărind indicaţiile.

Totodată, Amino-Forte(Red) 500ml este un amestec complex de aminoacizi ce este indicat să se administreze porumbeilor de curse, dar şi celor ce se află în perioada de reproducere sau năpârlire. Pe timpul curselor, acesta îmbunătăţeşte starea şi forma fizică, iar viitorilor pui ce vor ieşi din ouă le asigură o dezvoltare adecvată.

Pentru că porumbeii au un tract digestiv sensibil, Dostro-RopAdeno este suplimentul ce va preveni apariţia germenilor în sistemul digestiv şi va asigura o digestie corectă. Daca apar tulburări matabolice şi slăbiciune aferentă, Colombosal este medicamentul ce reconferă un metabolism energetic. Acesta poate fi folosit şi pentru prevenirea sau tratarea infertilităţii atât la femele, cât şi la masculi.

Nu trebuie uitat că fiecare vaccin şi supliment nutrivit în parte vine insoţit de indicaţiile aferente de utilizare. Acestea trebuie respectate pentru a nu crea alte probleme fragilelor fiinţe.

În cadrul magazinului online se poate descoperi şi o altă sumedenie de produse ce ţin de îngrijirea acestora şi nu numai. Indicaţiile ce însoţesc fiecare produs în parte sunt lucrurile ce asigură o alegere corectă a produselor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.