Venirea unui nou membru în familie este mereu o bucurie, însă pregătirile pentru sosirea acestuia nu sunt deloc uşoare. Va trebui să te ocupi de camera micuţului sau să îţi reamenajezi dormitorul dacă decizi să doarmă cu voi, va trebui să-i cumperi cele necesare şi, evident, va trebui să te obişnuieşti că va mai exista un nou omuleţ la tine în casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a-ţi fi cât mai uşor, am pregătit pentru tine o listă cu principalele lucruri pe care să le cumperi, astfel încât să nu îţi scape nimic:

1.  Pătuţ

Fără doar şi poate acesta este principalul lucru pe care trebuie să îl cumperi atunci când aştepţi un copil, mai ales că nu vrei să-l înveţi pe acesta să doarmă cu tine mereu lângă el. Dacă îţi doreşti ca, cel puţin la început, să doarmă cu tine în cameră, poţi opta pentru pătuţurile ce se pot deschide în lateral şi se pot lipi de patul tău. Mai mult, la momentul actual există pe piaţă o gamă extrem de variată de pătuţuri, pornind de la culoarea acestuia până la formă sau chiar mobilitatea pe care o oferă.

2. Produse consumabile

Cu un bebe mic, niciodată nu vei avea destui pampers, destule şerveţele umede sau creme pentru pielea acestuia. Aşa că în timpul sarcinii poţi să faci câteva rezerve, poţi vedea care sunt cele mai bune oferte, însă ţine minte faptul că, în ceea ce priveşte pampersul, va trebui să iei şi mărimi mai mari, căci ritmul de dezvoltare al unui copil este destul de alert.

3. Cărucior

După pătuţ, căruciorul este cel mai important, mai ales dacă sunteţi o familie activă şi căreia îi place să se plimbe. Astfel, investeşte într-un cărucior adaptat nevoilor tale, care să îţi facă viaţa mai uşoară atunci când pleci de acasă cu cel mic: să se împacheteze uşor, să fie din material impermeabil, etc. Recomandarea noastră este să alegi un produs Joie, disponibil pe babymatters.ro, într-o gamă cât mai variată.

4. Carusel muzical

Copii au o sensibilitate destul de ridicată pentru sunete, motiv pentru care un carusel muzical te va ajuta. Va putea să-l liniştească atunci când plânge sau te va ajuta să îl adormi. Poţi să iei un carusel pentru pătuţ sau poţi opta pentru un carusel cu păturică, pe care îl poţi pune în orice încăpere din casă.

5. Balansoar

Nu poţi să-l ţii pe cel mic mereu în braţe pentru a-l linişti sau pentru a-l adormi. Aşa că, un  balansoar poate fi exact ce ai nevoie. Recomandarea noastră este să fie unul mobil, astfel încât să îl poţi pune în orice încăpere, iar tu să-ţi poţi desfăşura orice activitatea ai dori.

Cu siguranţă că pe lângă aceste vor mai fi mult mai multe lucruri pe care trebuie să le achiziţionezi, însă sfatul nostru este ca pentru haine să nu aloci foarte mulţi bani. De regulă, oaspeţii vor cumpăra hăinuţe, pe care oricum nu le va utiliza extrem de mult timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.