În contextul desfăşurării celui mai aşteptat eveniment sportiv al verii, Campionatul European de Fotbal EURO 2020, agenţia de pariuri online Unibet a lansat o campanie cu premii excelente. Astfel, biletele de pariuri plasate pe EURO 2020 cu miza minimă 25 RON generează în mod automat tichete la cele 51 de trageri la sorţi aferente fiecărui meci de la turneul final, cu premii în valoare totală de 5.000.000 RON, adică peste 1.000.000 EURO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare extragere din campania Unibet pentru EURO 2020 oferă 10 premii egale celor mai norocoşi clienţi. Sunt eligibile în campanie pariurile simple sau multiple, pre-meci, live sau chiar şi antepost în valoare de minim 25 RON pe orice meci de la Campionatul European, începând cu cele din grupe. Startul EURO 2020 este programat vineri 11 iunie 2021.

Conform regulamentului campaniei, fiecare 25 RON pariaţi pe un meci specific aduc un tichet pentru extragerea cu premii asociată cu respectivul meci. În plus, pentru biletele multiple cu miza de minim 25 RON, se alocă un tichet pentru fiecare meci inclus pe cuponul de pariere. Dincolo de aceste beneficii, fiecare tichet aduce unul extra pentru Marea Extragere de la final (10 premii a câte 50.000 RON fiecare). Orice participant poate aduna mai multe tichete, pe măsură ce pariază online pe unibet.ro, pe meciurile de la EURO 2020.

"Dacă pariezi 25 RON pe un singur meci, atunci obţii 2 tichete: unul pentru extragerea cu premii a acelui meci şi unul pentru Marea Extragerea de la finala Campionatului European. Dacă plasezi un pariu multiplu de 50 RON pe 2 meciuri, atunci obţii 6 tichete: 2 pentru fiecare meci de pe cuponul de pariere şi 2 pentru Marea Extragerea de la finala Campionatului European", se specifică în regulamentul campaniei Unibet.

Demn de subliniat este faptul că se pot aloca tichete pentru extragerea finală chiar şi pentru pariurile (minim 25 RON) pe opţiuni care nu are legătură cu niciun meci în mod specific, dar care se referă tot la EURO 2020 (cum ar fi de exemplu Cel mai bun marcator al competiţiei, Câştigător competiţie etc.). Atât pariurile pre-meci, cât şi cele live sunt eligibile pentru această ofertă. Nu există o cotă minimă, însă cei care închid un pariu cu Cash Out anulează generarea tichetului la meciul respectiv.

Clienţii unibet.ro sau cei ce îşi creează cont în această perioadă trebuie să opteze în mod formal pentru campanie, pentru a obţine tichete la tragerile la sorţi.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.