Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului se apropie!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

NetBet vine cu cea mai tare promoţie din online-ul românesc. Va trece Anglia de sferturile competiţiei? Vor triumfa francezii? Predicţia corectă a felului în care va arata tabloul turneului poate aduce unui parior norocos un premiu de 1.000.000 €. În plus, plasarea grilei este gratuită!

NetBet acordă un premiu de 1 milion de EURO CASH pentru jucătorii care ghicesc ce se va întâmpla în meciurile din Campionatul European!

Predicţia de 1 milion de EURO constă într-o provocare sub forma unui pariu complex. Practic, jucătorii trebuie să ghicească echipele care trec de faza grupelor şi traseul lor ulterior până în finală.

Pariorii vor alege primele trei echipe din fiecare grupă, de la A la F. Apoi, se vor selecta câştigătorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finală, pană la alegerea marelui câştigător.

Pentru cei care preferă să lase totul la decizia sorţii, există şi posibilitatea de a genera un tabel aleatoriu pentru meciurile din turneu.

Pronosticul sau pronosticurile corecte pentru meciurile din Campionatul European câştigă 1 milion de euro. Atât de simplu.

Cum am mai spus, participarea la concursul NetBet cu premii în valoare de 1 milion de euro este complet gratuită. Singura condiţie pentru a înregistra o grilă este ca participanţii să aibă un cont NetBet, verificat, cu cel puţin o depunere în bani reali, deschis înainte de 10.06.2021.

Ceea ce înseamnă că accesul la pronosticul de 1 milion de EURO este disponibil atât pentru jucătorii care au deja un cont, cât şi pentru cei noi. Iar plasarea predicţiei este gratuită pentru orice client activ NetBet.

Pronosticurile pot fi înregistrate până pe 11.06.2021 la ora 01:59.  Şi câştigătorul sau câştigătorii vor fi anunţaţi în termen de 7 zile lucrătoare de la încheierea Campionatului European în data de 11.07.2021.

Asta e tot, pentru a intra în competiţia pentru milionul de euro pus în joc - o şansă unică pentru iubitorii fotbalului. Fără dubiu şi de această dată NetBet face sportul mai palpitant!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.