Jucătorul de poker Daniel Dohotaru a avut parte de o surpriză din partea PokerStars şi Betstars şi primeşte un premiu de consolare neaşteptat, un pachet de participare în valoare de 2.500 de euro la Turneul European de Poker de la Praga (7-18 decembrie 2018), chiar dacă nu a reuşit să-l învingă pe celebrul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Dohotaru s-a clasat pe locul 15 în urma turneului online de poker Big Race desfăşurat pe PokerStars în data de 23 septembrie, cu un câştig în valoare de 11.77 dolari şi pariuri sportive în valoare de 10 dolari. Chiar dacă şi-a deschis cont pe PokerStars cu doar trei zile înaintea turneului, bucureşteanul se poate considera de două ori norocos.

Mecanismul de joc al turneului Big Race a oferit un plus de adrenalină jucătorilor, marele câştigător fiind desemnat duminica trecută, odată cu Marele Grand Prix al Rusiei la Formula 1, când primilor 20 de jucători finalişti din turneu le-au fost alocate aleator numele piloţilor care au luat startul pe circuit.

Finlandezul Valtteri Bottas a fost avatarul alocat lui Daniel Dohotaru. Acesta a început cursa dintr-o poziţie bună în grila de start, însă a terminat pe locul al doilea, primul loc fiind adjudecat de către colegul său de echipă, englezul Hamilton.

Gestul lui Bottas, care i-a cedat vizibil victoria lui Hamilton, nu a trecut neobservat, iar PokerStars şi BetStars au decis să nu îi răpească românului şansa de a petrece o vacanţă de neuitat la unul dintre cele mai populare turnee de poker, cel de la Praga.

“Îmi pierdusem speranţa, însă acum sunt foarte bucuros. Am fost dezamăgit auzind că zvonurile despre cedarea victoriei lui Hamilton se confirmă. Până la urmă m-am consolat şi am înţeles că a dat dovadă de spirit de echipă. Îi spusesem soţiei despre turneul de la Praga şi faptul că am putea avea parte de o experienţă interesantă. Acum, după vestea neaşteptată şi premiul primit, abia aştept să-i văd reacţia!”, a spus Daniel, imediat după ce a fost contactat de către echipa PokerStars.

La turneul Big Race au participat 1296 de jucători din 45 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.