Mereu o sursă de inspiraţie şi parcă acum mai mult ca niciodată, motivele tradiţionale ale portului popular românesc reprezintă un trend şi se regăsesc în decorul celor mai multe tipuri de articole vestimentare. Se pare că acestea sunt reinterpretate şi integrate cu succes în zilele noastre în stilul contemporan atât de designerii autohnoni, cât şi de cei internaţionali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oricine a observat influenţa pe care motivele tradiţionale o au asupra vestimentaţiei actuale şi măsura în care acestea îşi găsesc locul lor în garderoba femeilor de pretutindeni. Secretul constă acum în a găsi un echilibru între stilurile ce le combină cu precădere majoritatea. Este vorba despre cel tradiţional şi cel modern, specific societăţii prezente. Intenţia este de a alcătui de fiecare dată o imagine unitară.

Cu răspunsul potrivit la această chestiune vin specialiştii magazinului online Ie Nationala, care propun publicului interesat game complexe de articole vestimentare cu specific tradiţional, clasate în colecţii pe site. Opţiunile propuse încearcă să revalorifice folclorul, însă de această dată având în vedere o abordare inovativă modernă.

Ia naţională autentică - piesa de inspiraţie şi de rezistenţă în ţinutele moderne

O recomandare aparte se referă la ia autentică, cusută manual, disponibilă în modele variate şi în portofoliul magazinului Ienationala.ro. Poate deveni elementul central al oricărui tip de ţinuta, respectiv stil. Un mod armonios de a o introduce în outfitturi este prin asortarea inteligentă a acesteia, pe cât posibil însă fără a o încărca. Când face parte din ţinuta feminină, trebuie sa reprezinte singura cu motive tradiţionale din cadrul acesteia. Simplitatea celorlalte piese nu va face decât să adauge valoare, respectiv să evidenţieze ia într-un mod spectaculos.

Alegerile sunt deosebit de diverse. În funcţie de preferinţe fiecare poate miza pe o ie cu broderii complexe, spre exemplu, sau una simplă deopotrivă. Specialişitii IeNational.ro cu de fiecare dată în vedere cusături atente şi aplicaţii de broderii impecabile, astfel ca fiecare ţinută să se ridice la nivelul aşteptărilor sau chiar peste. Idei de accesorizare a unor astfel de haine traditionale exista nenumarate, pliate pe stilul potrivit (fie acesta elegant, casual, dar chiar şi sport).

Cele interesate pot opta cu încredere pentru opţiunile vestimentare propuse pe site-ul mentionat atunci când doresc să obţină un aspect relaxat, dar totodată şi boem al imaginii. Cu siguranţă că un astfel de articol îşi aduce contribuţia vizavi de scoaterea unui outfit din anonimat, de a da viaţă unei ţinute apartent neutre şi lipsite de culoare.

Desigur că acest concept a fost împrumutat şi în cazul altor articole de îmbrăcăminte, fie acestea bluze, rochii sau chiar şi accesorii, încălţăminte, genţi etc. Este şansa reprezentantelor feminine de a reintroduce valorile strămoşeşti în ţinutele de zi cu zi.

Cele care au conştientizat impactul deosebit de tip estetic pe care motivele tradiţionale îl au asupra vestimentaţiei de azi optează cu încredere pentru propunerile de haine tradiţionale ce se regăsesc în colecţiile de la Ie Naţională. Acestea nu sunt altceva decât un mod contemporan de valorificare a tradiţiilor ţării noastre, totodată evidenţiind şi moştenirea noastră culturală aparte. Atât iile, cât şi celelalte piese de vestimentaţie nu fac decât să preia cu fidelitate din simbolurile strămoşeşti şi să le ilustreze într-un mod inedit în îmbrăcămintea de azi.

O femeie care afirmă că are o garderobă modernă cu siguranţă că deja a bifat o achiziţie de acest fel, fie că este vorba despre o ie ce ilustrează o arhitectură străveche deosebită, fie alt articol vestimentar.

Există însă un secret despre care trebuie să afle cele care doresc să realizeze ţinute reuşite şi anume naturaleţea cu care poartă elementele de inspiraţie folclorică. Ideea este de a găsi un echilibru în fiecare detaliu pentru a putea armoniza cu succes piesele de inspiraţie tradiţională cu cele în tentă modernă. Numai astfel pot alcătui împreună o poveste aparte. Totul se raportează la cât de firesc completează astfel de piese look-ul de zi cu zi.

Un ultim aspect de menţionat cu privire la aceste articole vestimentare se referă la nevoia de a emana autenticitate. Fiind o emblemă a stilului tradiţional, acestea trebuie să fie corespunzătoare până în cele mai mici detalii. Şi de această dată recomandarea este IeNationala.ro, care pune la dispoziţia publicului interesat creaţii deosebite, cu o finisare atentă, un accent impecabil pe detaliile folclorice, menţinând însă calitatea şi printr-un material de bază natural, durabil. Cele interesate pot comanda produsele tradiţionale dorite din magazinul menţionat, susţinând pasiunea pentru astfel de detalii ce nasc frumosul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.