Platinia, primul proiect local de mix development care îmbină trei funcţiuni, respectiv o galerie comercială, un aparthotel şi un proiect rezidenţial de lux, se deschide în această primăvară într-o zonă premium din Cluj-Napoca, după o investiţie de peste 25 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul imobiliar Platinia este amplasat pe Calea Mănăştur 2-6, la doar 10 minute de centrul istoric şi în imediata vecinătate a Parcului Central, a Stadionului Cluj Arena şi a Sălii Polivalente.

Proiectul rezidenţial cuprinde două corpuri cu şase nivele şi 187 de apartamente, cu 2 şi 3 camere. Gradul de ocupare al acestora este de 100%, apartamentele fiind achiziţionate de proprietari cu un preţ mediu de 1.500 euro/mp. Cel mai scump apartament din cadrul ansamblului rezidenţial s-a vândut la pretul de 2.000 euro/mp.Locatarii au la dispoziţie numeroase beneficii, precum concierge hotelier, pază 24/24, parking subteran, card de membru, acces direct la galeria comercială care face parte din acest proiect de mix development şi la o grădină suspendată amenajată deasupra acesteia.

Aparthotelul Platinia Luxury Suites dispune, la rândul său, de 120 de apartamente de lux amplasate pe 11 nivele, care oferă o panoramă unică asupra zonei centrale a oraşului.

Galeria Comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul şi la mezaninul întregului proiect, având o suprafaţă utila de aproximativ 14.000 de mp şi o suprafaţă închiriabilă de 11.000 de mp. Platinia Shopping Center urmează să găzduiască aproximativ 50 de retaileri care le vor oferi vizitatorilor o selecţie variată de produse şi de servicii, de la branduri binecunoscute de fashion şi beauty, încălţăminte, electrocasnice, produse de librărie şi papetărie,la magazine cu produse naturiste, bijuterii şi jucării.

Galeria Comercială va cuprinde, totodată, un salon de cosmetică şi coafor, un cazinou şi o sală de fitness dotată cu saună şi cu cele mai moderne aparate existente pe piaţă. Vizitatorii vor putea beneficia, de asemenea, de servicii financiare, de o curăţătorie profesională, de servicii de optică medicală şi de farmacie.

Unul dintre marii retaileri de pe piaţa din România, Mega Image, va deschide în cadrul Platinia Shopping Center primul magazin din Cluj-Napoca.

În locul obişnuitului food court specific mall-urilor, vizitatorii vor putea servi masa într-o atmosferă relaxată, la cele patru restaurante à la carte cu specific diferit, care vor dispune de terase exterioare deschise într-o piaţetă comună. Tot aici se vor deschide două cafenele, o gelaterie şi o serie de magazine cu specialităţi gastronomice.

Proiectul Platinia include şi o parcare subterană cu două nivele şi până la 535 de locuri de parcare.

Despre Platinia

Proiectul de mix development, amplasat pe locul fostei fabrici de bere Ursus din centrul oraşului Cluj-Napoca, este cel de-al treilea proiect construit sub brandul “Platinia”. Primele două, Platinia Lounge Residence (Str. Dorobanţilor 33-35-37) şi Platinia Elite Residence (Str. Constanţa nr.12) sunt ansambluri cu funcţiuni mixte compuse din apartamente, spaţii de birouri şi spaţii comerciale. Cele două proiecte însumează 175 de apartamente, peste 7.000 mp închiriabili de spaţii de birouri şi în jur de 2.000 mp de spaţii comerciale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.