Un obiect interesant, culorile alese, materialele folosite pentru obiectele de mobilier sau finisajele – sunt doar câteva dintre detaliile ce pot scoate o încăpere din anonimat. Dintre acestea, ultimele două sunt, poate, cele mai importante. Ele nu doar captează atenţia, ci oferă şi o notă de eleganţă şi stil oricărei case.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Placările pentru pardoseli, pereţi sau alte suprafeţe sunt un aspect esenţial în decoraţiunile interioare. Un subiect destul de nou şi necunoscut, dar care la Sensodays este “intens dezbătut” de câteva branduri italiene de top care aduc în prim plan acest tip de produse. Vestea bună este că toate modelele acestor branduri sunt prezentate atât pe site, cât şi în showroomul Sensodays Băneasa.

Maxfine – răspunsul la cererile noi ale arhitecturii

Maxfine este o gamă de lux pentru plăci din porţelan, realizate după cele mai inovatoare tehnologii. Produsele îmbină clasicul şi caracteristicile deja binecunoscute ale brandului cu calităţi noi precum rezistenţa, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

Plăcile Maxfine sunt disponibile în mai multe dimensiuni şi modele interesante, iar grosimea de 6 mm le oferă acel aspect elegant, ce deschide numeroase oportunităţi de placare. În plus, plăcile Maxfine sunt şi foarte rezistente datorită tehnologiei de fabricare avansată.

Aşadar, o mulţime de avantaje de care te poţi bucura: o finisare netedă, rapidă şi economică, întrucât instalarea plăcilor nu necesită demontarea suprafeţelor preexistente, iar numărul îmbinărilor şi al plăcilor este unul redus. Maxfine propune mai multe variante de produs, cu efect de marmură, de piatră, de beton sau granit, în funcţie de preferinţă, dar şi de designul fiecărei camere. 

FMG – “constructorul natural” al placărilor de lux

Tehnologia, precizia şi pasiunea au ajuns astăzi la un nivel ce poate concura cu natura. Pe lângă multitudinea de variante ale plăcilor, FMG se mândreşte cu titulatura oficială de “constructor natural”. Secretul? Produse inovatoare, revoluţionare, realizate după un proces de construcţie superior calitativ, dar şi din punct de vedere tehnologic.

FMG este “constructorul natural” al acestor plăci de lux pentru că în procesele de construcţie foloseşte aceleaşi forţe aplicate de natură (presiune şi foc). Produsele sunt eco-compatibile pentru că nisipul, argila şi celelalte minerale folosite sunt exploatate fără a deteriora mediul, cu ajutorul unor procedee delicate, aplicate numai de către cei instruiţi. Plăcile FMG sunt de o calitate superioară deoarece materialele folosite sunt pure, presiunea de compactare este foarte ridicată (480 kg/cm2), iar căldura de ardere este mult mai mare decât cea a unui vulcan (1300 grade Celsius în comparaţie cu 1100 grade Celsius).

Diesel Living şi Iris Ceramica – plăci inovatoare, pentru o inspiraţie complexă

Când doi lideri mondiali în domeniilor lor de activitate încep o colaborare, rezultatul nu poate fi decât spectaculos şi revoluţionar. Dovada? Linia de plăci semnată de Diesel Living şi Iris Ceramica, o gamă de produse concepută pentru finisarea acoperirii podelei şi a pereţilor din zona industrială, dar şi pentru casele de lux.

S-a pornit de la un research extins privind viitorul stilului de viaţă, combinat cu moda, designul, capacitatea de experimentare, dar şi inspiraţia. Astfel, liniile oferite în acest sens explorează 12 stări diferite, fiecare asociată unui model cum ar fi pânza, betonul, sticla, metalul, ţesătura etc.

Iris Ceramica – soluţii variate pentru placări pardoseli şi de perete

Praticabilitatea şi diversitatea par a fi punctele cheie ale Iris Ceramica. Venind în întâmpinarea tuturor celor care îşi amenajează acum prima casă sau sunt pur şi simplu mult mai practici, Iris Ceramica oferă soluţii variate, potrivite oricărei situaţii.

De la acoperirile pentru casă până la pereţii ventilaţi, de la plăcile foarte mici până la cele mari, totul este posibil cu produsele Iris Ceramica. Astfel, există o îmbinare armonioasă între frumuseţe şi practicabilitate. În plus, plăcile sunt uşor de curăţat, nu necesită o întreţinere specială, tipică produselor mai delicate.

Toate aceste produse de top sunt acum prezente şi în România, pe Sensodays.ro, dar şi în Showroomul Băneasa, acolo unde sunt expuse toate modelele brandurilor de mai sus. Sensodays.ro înseamnă peste 100 de branduri premium, peste 150.000 de români în a căror casă se regăseşte cel puţin un produs de pe site şi multe produse de calitate, practice sau inedite, menite să îţi facă viaţa mai frumoasă şi mai uşoară.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.