Culorile, pictura si arta joaca un rol important in viata de zi cu zi si au efecte atat pozitive, cat si negative asupra starii tale de spirit. Ceea ce simti si experimentezi este strans legat de culorile din jurul tau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modelele de picturi pe numere iti permit sa creezi lucrari complete de arta folosind vopsea acrilica. Metoda este foarte usor de urmat! Picteaza fiecare zona numerotata de pe panza cu culoarea vopselei corespunzatoare!

In functie de varsta

Aceasta metoda iti va aminti cu siguranta de copilarie si de atunci cand colorai diferitele zone ale unui desen. Ca si hobby, picturile pe numere reprezinta o activitate foarte creativa, chiar si pentru adulti. Modelele disponibile nu sunt copilaresti, ci dimpotriva. Colectia oferita de Criando.ro include sute de modele cu diferite tematici. Poti picta animale, peisaje si chiar si picturi cu tematica religioasa.

Desi poate crezi ca pictarea unei imagini pe zone determinate este mult prea usoara si nu ajuta cu adevarat la imbunatatirea abilitatilor, iata diverse beneficii fizice si mentale ale picturii pe numere!

Ce beneficii fizice si mentale aduce aceasta activitate?

Crearea unei astfel de picturi a existat de secole si a reusit sa ramana relevanta datorita beneficiilor si calitatilor sale uimitoare. Inclusa in cele mai importante 100 de activitati de incercat in secolul 21, aceasta indeletnicire include o varietate de modele pe diferite niveluri de complexitate.

Imaginile numerotate iti propun sa te invete sa descoperi lumea artei si a picturii pe panza printr-o metoda ghidata. Acest exercitiu uimitor te va ajuta sa-ti imbunatatesti coordonarea mana-ochi.

Acelasi lucru este valabil si pentru persoanele in varsta. Muschii slabesc si devin mai fragili de-a lungul anilor, iar asta duce la pierderea coordonarii. Datorita acestor picturi pe numere, poti sa-ti antrenezi articulatiile si muschii si sa-ti exersezi dexteritatea.

Rezultatul va fi incredibil! Nu doar ca vei fi mandru de munca ta, dar vei avea un moment de liniste si relaxare. Acest hobby creativ este foarte eficient in combaterea stresului cotidian si in a-ti lasa mintea sa se relaxeze.

Intregul proces de realizare a tabloului devine un exercitiu benefic atat muschilor, cat si mintii.

Picturi pe numere cu tematica religioasa

Pictura este o arta, iar seturile cu tematica religioasa sunt cea mai buna modalitate de a incepe. Spiritualitatea este importanta pentru noi toti, asa ca de ce sa nu-ti dezvolti atentia de lunga durata prin pictarea unei imagini care te inspira.

Arta cu tematica religioasa pe numere te incurajeaza sa te concentrezi pe un anumit subiect, sa completezi cu meticulozitate culorile in locurile desemnate, sa fii atent la detalii si sa te concentrezi pe deplin asupra unei singure activitati.

Cand decidem sa facem ceva productiv, cum ar fi completarea unei astfel de imagini, ambele emisfere ale creierului nostru (dreapta si stanga) sunt stimulate. Cea din dreapta se hraneste cu creativitate si emotii, iar cea din stanga este incarcata cu toata concentrarea si energia pe care le pui in proiect.

Arta numerotata este distractiva, creativa si accesibila. O activitate care poate sa reprezinte distragerea perfecta de la o lume dominata de tehnologie. Exista o multime de beneficii asociate acestui hobby, asa ca ce astepti? Comanda-ti o imagine uimitoare care iti va schimba viata si iti va oferi o noua perspectiva asupra relaxarii!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.