Pariurile sportive reprezintă un domeniu în continuă dezvoltare, iar piaţa din România este una în creştere şi la începutul anului 2019. Reprezentanţii site-ul cota2.ro, unul din cele mai solicitate în materie de sursă de informare şi inspiraţie pentru pariorii din România, estimează că un impact major asupra câştigurilor pariorilor îl are nu doar norocul, ci şi educaţia în materie de money management şi tehnici de pariere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Care sunt cele mai eficiente metode de pariere

Pe cota2.ro fiecare tipster postează biletul zilei însoţit de un staking plan sugerat în unităţi virtuale de pariere de la 1/10 până la 10/10 în funcţie de gradul de încredere acordat selecţiilor, iar pe site este afişat un clasament cu bilanţul celor care postează în mod frecvent. În funcţie de rezultatele obţinute, este alcătuit şi un clasament al celor mai profitabili  tipsteri, ajutând astfel pariorii să aleagă pe recomandările căruia dintre ei să mizeze în mod constant.

Care sunt casele de pariuri recomandate

Pariorii primesc şi sfaturi referitoare la ce case de pariuri să folosească pentru a beneficia de cele mai bune bonusuri pariuri online. Fiecare jucător care îşi deschide un cont nou la o casă de pariuri recomandată de redacţia site-ului, primeşte un bonus de bun venit exclusiv pe care îl poate folosi pe lângă bugetul propriu.

Tutoriale şi strategii de pariere eficiente

De asemenea, pariorii începători sau care vor să adopte anumite strategii eficiente de pariere, au parte de un real ajutor, pentru că pe site există o secţiune specială de tutoriale video şi articole educative. Cireşa de pe tort este masterclass-ul de pariuri sportive „Puterea Cotelor” publicat de Cătălin Mihalache în vara anului trecut, în care expertul în Betfair Exchange detaliază 10 strategii de pariere foarte profitabile care pot fi aplicate pe singura bursă de pariuri sportive licenţiată în România.

„Mulţi pariori din România nu ştiu să folosească Betfair Exchange şi de aceea am decis să le acord o mână de ajutor prin publicarea acestui masterclass, dar şi prin realizarea de tutoriale video cu ajutorul cărora pot face pasul către îmbunătăţirea câştigurilor din pariuri sportive. Pentru avansaţi, pariurile nu mai reprezintă un joc de noroc, ci o interpretare a cifrelor şi o modalitate de a descoperi soluţii şi strategii cât mai profitabile. Atunci când pariorii descoperă că pot câştiga bani în doar câteva minute, indiferent de rezultatul final al unui meci, este normal să îşi dorească să aprofundeze fenomenul.”

Pariorii avansaţi preferă Betfair Exchange, din multe motive şi pentru că se pot folosi de multe avantaje pe care bursa de pariuri le oferă în comparaţie cu casele de pariuri clasice, plecând de la faptul că îşi pot alege singuri valoarea dorită a cotei şi până la valorile mult mai mari ale câştigurilor.

Masterclassul de pariuri sportive Puterea Cotelor poate fi obţinut gratuit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.