Week-endul aduce Cupa României, competiţia în care chiar şi echipele din ligi inferioare au şanse de a surprinde publicul. Se joacă intens, pe sistemul totul sau nimic, aşadar spectacolul este ingredient principal în toate partidele, mai ales în cele care includ echipe din Liga 1. Meciurile din 16-imile de finală ale Cupei României încep vineri şi continuă până luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre altele, CFR Cluj primeşte vizita celor de la Poli Iaşi, iar FCSB se deplasează la Gloria Buzău. Nu trebuie ratat nici meciul dintre Dinamo şi Viitorul Constanţa, unul în care orice rezultat este posibil. Posturile de televiziune Digi Sport, Look Sport şi Telekom Sport transmit meciurile din Cupa României în acest sezon, dar le poţi urmări şi online, la Unibet TV.

Cote pariuri - idei pentru Cupa României

Poli Iaşi - CFR Cluj: cel mult 2 goluri - cotă de 1.63 oferită de Unibet

Poli Iaşi şi CFR Cluj se întâlnesc într-un meci de la care nu se aşteaptă prea multe goluri. Ambele formaţii sunt prea puţin eficiente în ofensivă: Poli Iaşi a marcat doar două goluri în 6 meciuri, în timp ce clujenii au punctat de 5 ori în 5 partide. Mai mult decât atât, este de aşteptat ca Dan Petrescu să menajeze câţiva jucători importanţi, după meciul cu AS Roma din Europa League.

În 4 din cele mai recente 5 întâlniri dintre CFR Cluj şi Poli Iaşi s-au consemnat cel mult două goluri pe tabela de marcaj. În acest context, merită încercat un pariu pe opţiunea sub 2.5 goluri - cotă 1.63 în oferta agenţiei de pariuri online Unibet. Interesant este că meciul de duminică, de la ora 20:30, se va juca pe terenul lui CFR Cluj, după ce ieşenii au fost de acord cu mutarea.

Concordia Chiajna - FC Botoşani: victorie oaspeţi cotă 1.92 la Unibet

Meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Botoşani este programat să se joace sâmbătă, de la ora 13:15. Cu 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri din Liga 2, Concordia Chiajna trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Nici FC Botoşani nu excelează, însă se descurcă mai bine - de curând a terminat 0-0 cu Universitatea Craiova. FC Botoşani este echipa favorită în acest meci, putând să învingă încă din timpul regulamentar de joc. Moldovenii au marcat în 4 din precedentele 5 meciuri, în timp ce Chiajna a înscris doar 5 goluri în 9 partide. Cota 1.92 la Unibet pentru opţiunea în care FC Botoşani câştigă meciul poate fi considerată foarte atractivă, demnă de a fi luată în calcul în biletul zilei pe Cupa României.

Gloria Buzău - FCSB: sub 2.5 goluri, cotă de 1.96 pe platforma Unibet

FCSB este o echipă ce impresionează prin forţa ofensivă, dar se confruntă în prezent cu două absenţe importante: cei mai buni marcatori, Dennis Man şi Florin Tănase, vor lipsi din cauza accidentărilor. Din acelaşi motiv era indisponibil deja Florinel Coman. Adversara celor de la FCSB în Cupa României, Gloria Buzău, nu excelează în atac, chiar dacă se află în formă bună în Liga 2. Cu două echipe care vor juca prudent, căutând mai degrabă eficienţa în dauna spectacolului, am putea asista la un meci cu puţine goluri. Idee la pariuri: sub 2.5 reuşite în meci, cotă 1.96 la Unibet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.