Când vine vorba despre starea de bine şi sănătatea întregii familii nu e loc de compromisuri! Omron îţi prezintă DuoBaby - nebulizatorul inovator 2 în 1, care combină într-un singur produs, nebulizator şi aspirator nazal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unic în România, Omron DuoBaby este special conceput pentru a trata în mod diferit afecţiunile căilor respiratorii, ajută la îmbunătăţirea respiraţiei, reducând tototdată riscul de apariţie a complicaţiilor la nivelul aparatului respirator.

Omron DuoBaby are două kituri de nebulizare, kit-ul verde asigură un flux de aerosoli cu ​​particule de aproximativ 9µm, poate fi utilizat pentru tratarea unor răceli comune, rinită alergică sau faringite, iar kit-ul albastru oferă aerosoli cu ​​particule de aproximativ 4 µm, care vor ajunge în principal în plămâni, astfel încât poate fi utilizat pentru tratarea afecţiunilor căilor respiratorii inferioare, cum ar fi astmul, otita medie sau laringita.

Este momentul să renunţi la aspiratoarele manuale sau la cele costisitoare – Omron DuoBaby este perfect igienic, are kit-ul complet lavabil şi nu presupune costuri suplimentare, pentru că nu necesită filtre sau duze de unică folosinţă.

Omron DuoBaby foloseşte o tehnologie şi o configuraţie specială - aspiraţia este generată din interiorul corpului aspiratorului, astfel încât absorbţia este produsă în timpul pompării aerului, creându-se în acest mod efectul Venturi. Acest lucru asigură imposibilitatea contaminării nebulizatorului atunci când este utilizat aspiratorul nazal.

Timpul necesar aspirării mucusului este extrem de scurt. Aspiratorul se conectează la tubul de aer al nebulizatorului cu compresor. Aspiraţia trebuie menţinută pentru aproximativ trei secunde în fiecare nară, iar acest lucru poate fi repetat de maximum patru ori.

Utilizarea Omron DuoBaby se adaptează în funcţie de afecţiune - în cazul unui nas înfundat sau care curge se poate folosi doar aspiratorul nazal. Dacă însă cel mic suferă şi de o afecţiune a căilor respiratorii, se poate folosi nebulizatorul care furnizează tratament medicamentos, după curăţarea prealabilă a nasului cu aspiratorul nazal. La fel de important este şi faptul că aparatul poate fi utilizat pentru copii începând de la vârsta de o lună, dar şi de către adulţi.

Aspiratorul integrat Omron DuoBaby se curăţă extrem de uşor, putând fi spălat cu apă caldă şi detergent neutru, clătit şi lăsat la uscat într-un loc aerisit.

În cazul tratamentelor medicamentoase se recomandă dezinfectarea prin fierbere o dată pe zi sau prin întrebuinţarea altor dezinfectanţi cum ar fi etanol sau hipoclorit de sodiu.

Nebulizatorul Omron DuoBaby este disponibil în farmacii, în magazinele de tehnică medicală, dar şi în cele online.

Despre MED.CO

MED.CO a fost înfiinţată în 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice şi ştiintifice privind aparatura medicală profesională de monitorizare şi tratament. Compania comercializează produsele medicale OMRON pe piaţa românească.

MED.CO este reprezentant pe piaţa românească şi a altor furnizori externi, precum:

TaiDoc Technology, producător taiwanez de dispozitive medicale, termometre cu scanare infraroşu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru şi electrocardiografe. MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producători de dispozitive laser utilizate în procesul de biostimulare. MED.CO distribuie în România modelul PowerTwin 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.