Românii călătoresc tot mai des cu avionul. Nu numai că biletele sunt mai ieftine, dar şi dorinţa de a vizita noi destinaţii a crescut. Dacă urmează să pleci într-o vacanţă, iar preţul serviciului pentru bagajul de cală nu este tocmai accesibil sau nu ai apucat să iei un troller, află că poţi face economie. Un bagaj de mână este suficient dacă ştii cu exactitate care sunt lucrurile absolut necesare pe care trebuie să le iei cu tine. Iar dacă urmează să pleci într-o vacanţă scurtă, de câteva zile, cu atât mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Află ce trebuie să îţi pui în bagaj dacă pleci într-un city break 

Potrivit Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aeriene, bagajele de mână acceptate la bordul aeronavelor trebuie să aibă dimensiuni de 55X33X20 cm. Însă companiile au dreptul să modifice aceste măsurători. Aşadar, înainte să începi să-ţi împachetezi lucrurile, verifică pe site-ul celei alese care sunt dimensiunile acceptate de ei. Altfel, rişti ca al tău să fie trimis la cală şi să plăteşti pentru asta o sumă mai mare de bani decât dacă ai fi cumpărat de la început un astfel de serviciu.  

  • TOP 4 lucruri de care are nevoie o femeie în vacanţă - în primul rând, doamnele ar trebui să înveţe să îşi împacheteze cât mai inteligent lucrurile, urmăreşte acest video dacă vrei să afli câteva trucuri. 

    • Un portfard care să conţină toate cosmeticele şi produsele de îngrijire personală de care ai nevoie. Ai grijă ca cele lichide să nu fie depozitate în recipiente mai mari de 100 de ml. Altfel, vei fi nevoită să le arunci; 

    • Pentru o vacanţă de două nopţi şi trei zile, îţi poţi lua cu tine două perechi de pantaloni, trei bluze şi o geacă. Într-adevăr, numărul de haine diferă în funcţie de destinaţie. De exemplu, la mare vei avea nevoie, cu siguranţă, şi de câteva rochii de plajă, iar un bagaj pentru munte trebuie să conţină, evident, mai multe haine groase; 

    • Încălţămintea ocupă cel mai mult loc într-un bagaj, iar dacă tu consideri că o pereche este de ajuns, nu îţi lua mai multe;

    • Şi nu uita de lenjeria intimă. Îţi poţi lua două sutiene, iar chiloţi, în funcţie de numărul de zile pe care îl petreci în vacanţă. 

  • TOP 4 lucruri de care are nevoie un bărbat în vacanţă - la domni este mult mai simplu, ba chiar ar putea să mai primească în bagajul său şi câteva lucruri de la parteneră.  

    • O geantă în care să îţi pui câteva cosmetice şi produse de igienă personală; 

    • Haine - din nou, depinde de destinaţie. Important este să ai măcar un articol care să-ţi ţină de cald, iar, în caz că ajungi într-o zonă cu temperaturi scăzute, poţi încerca una dintre gecile pentru bărbaţi de la Monarchformen, care sunt extrem de călduroase şi confortabile. Şi nu uita de lenjerie, câteva perechi de boxeri sunt obligatorii; 

    • Încălţăminte - o pereche de pantofi sport sau eleganţi, în funcţie de destinaţie şi de stilul tău, vor fi cu siguranţă de ajuns; 

    • Gadgeturi - pentru că doamnele au deja bagajul plin, tu rămâi responsabil cu aparatul foto şi încărcătoarele pentru telefon. 

Nu uita, un bagaj mic nu înseamnă doar economie financiară, ci şi confort sporit. 5 din 10 români au declarat că este mult mai uşor şi plăcut să călătorească cu un rucsac în spate decât cu un valiză imensă după ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.