Ca şofer, trebuie să urmezi o conduită, astfel încât atât siguranţa ta, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic să fie pe primul loc. Din păcate, multe dintre accidente produse se întâmplă din cauza neatenţiei şoferului. Acesta nu trebuie să fie distras, scopul şoferului este de a fi atent la drum. Un singur moment de neatenţie poate duce la scenarii grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mii de români îşi pierd viaţa în accidente rutiere din cauza şoferilor care vorbesc la telefon, deşi este interzis prin lege. Un studiu efectuat în anul 2015 de către AT&T a arătat că 70% dintre şoferi sunt distraşi de telefonul lor mobil. Totodată 61% dintre şoferi trimit mesaje, iar 27% utilizează Facebook. Folosirea telefonului mobil este una din principalele cauze ale accidentelor mortale. Nu ar trebui să existe niciun motiv pentru care a utilizezi telefonul în timp ce conduci.

Însă, într-adevăr, sunt apeluri pe care trebuie să le preiei şi legea permite utilizarea variantelor handsfree precum nişte casti bluetooth. Acestea le poţi găsi la ZenkaBeat. Iată ce trebuie să ştii despre ele.

Căşti Bluetooth - o opţiune accesibilă şi sigură

Multe accidente pot fi evitate, dacă şoferii sunt atenţi. Şoferul trebuie să fie vigilent mereu şi toate simţurile să îi lucreze în tandem. Preluarea apelurilor telefonice prin căşti Bluetooth scade considerabil rata accidentelor.

Alege de pe zenkabeat.com căşti Bluetooth ce îţi eliberează mâinile pe care le poţi conecta la două dispozitive. Au tehnologie avansată de reducere a zgomotului ambiental şi sunt extra comode pentru ambele urechi. Au o greutate aproape insesizabilă, autonomie ridicată ca timp de vorbit sau timp de redare a muzicii. Sunetul este de o înaltă calitate, oferind o experienţă auditivă excelentă.

Nu poţi trăi o zi fără muzică în urechi?

ZenkaBeat te aşteaptă şi cu căşti wireless de tip in-ear pentru ambele urechi. Dacă eşti genul care dacă şi-a uitat căştile acasă are o zi automat mai proastă sau vrei să le utilizezi chiar de te prinde furtuna pe stradă, atunci ZenkaBeat are leac pentru tine.

Alege căştile wireless rezistente la apă şi transpiraţie. Au un timp de operare de 3,5 ore, powerbank cu display LED digital, capacitate de 2000 mAh şi touch control. Prin controlul tactil poţi răspunde şi închide apelurile, poţi da play sau pauză muzicii, porneşti sau opreşti căştile, poţi da skip melodiei următoare sau să o alegi pe cea anterioară, reglezi volumul şi implicit o trezeşti pe Siri. Ai disponibile 3 dimensiuni de dopuri din silicon flexibil. Aceste căşti îţi vor oferi experienţe de neuitat fie că e vorba de muzică, jocuri, şedinţe sau exerciţii fizice.

Descoperă pe zenkabeat.com şi alte gadgeturi utile de o calitate excepţională. Fără ele viaţa noastră ar fi mai anostă şi mai puţin productivă. ZenkaBeat vine cu soluţii atât pentru şoferi, cât şi pentru cei ce vor o experienţă îmbunătăţită a sunetului, dar şi pentru cei ce preferă lucrurile elegante, completându-le ţinutele de zi cu zi. Pentru că gadgeturile, până la urmă, sunt şi ele nişte accesorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.