Pielea ca spuma laptelui nu mai este in tendinte, iar faptul ca nu ai reusit inca sa te relaxezi la soare pentru a schimba albul trasnlucid in cafeniul matasos iti accentueaza starea de disconfort? Nu mai amana momentul! Rezerva chiar acum un last minute in Turcia si ofera-ti vacanta mult asteptata, pe care sa o petreci lasandu-te rasfatat de caldura binefacatoare a soarelui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O vacanta in Turcia este o ocazie perfecta sa te rasfeti si sa ajungi sa te reconectezi cu propria persoana, atat la nivel fizic, cat si emotional. Ofera-i corpului tau mica bucurie de a fi bronzat si vei fi recompensat cu o stare de bine, care iti va oferi un plus de vitalitate!

De ce sa alegi Turcia ca destinatie pentru vacanta ta?

Turcia este una dintre destinatiile de vacanta preferate atat de romani, cat si de strainii din toata lumea. Renumita pentru hotelurile de lux si pachetele all inclusive si ultra all inclusive, un last minute Turcia iti poate oferi mai mult decat atat. Aceasta destinatie este ideala atat pentru cei care iubesc sa-si petreaca intregul sejur pe sezlong, la plaja, cat si pentru calatorii care iubesc sa exploreze imprejurimile la pas sau pentru cei care adora sa-si foloseasca timpul liber din vacante pentru a-si imbogati cunostintele si cultura generala.

Un last minute in Turcia este ocazia perfecta pentru a cunoaste istoria singurei tari ce se intinde pe doua continente. Turcia te va fascina din toate punctele de vedere: conditii de cazare, peisaje, istorie, cultura, gastronomie etc. In plus, daca esti pasionat de shopping, cu siguranta destinatia ideala pentru acest sejur este Istanbul, cu celebrul lui bazar.

Top 3 plaje din Turcia unde te poti bronza si bucura de vara intr-un mod memorabil:

  • Plaja Icmeler - este situata in apropierea statiunii Marmaris. Plaja are un nisip fin si auriu si o lungime de aproximativ 6 km. Aici, vei putea gasi spatii gata amenajate cu umbrele, sezlonguri, toalete si restaurante, asa ca singurul lucru pe care-l vei avea de facut va fi sa te relaxezi. De asemenea, daca iubesti sporturile acvatice, vei putea sa-ti satisfaci si aceasta bucurie. Plaja Icmeler a fost premiata Blue Flag si este considerata a fi cea mai renumita plaja de pe Riviera Turceasca. Nisipul este galben auriu, iar intrarea in apa e lina si se adanceste abia la o distanta de 8 - 10 m de tarm. Daca iubesti sa faci snorkeling, atunci aceasta este alegerea ideala pentru a-ti petrece un last minute in Turcia;
  • Plaja din Lara - situata in districtul Lara Kundu, aceasta este una dintre cele mai bune plaje din Turcia. Cu o lungime de aproximativ 12 km, plaja are nisip fin si este un loc ideal pentru familiile cu copii. Plaja a fost premiata Blue Flag;
  • Plaja Kumburnu - daca ti-ai planuit ca in acest last minute in Turcia sa vizitezi Laguna Albastra din Oludeniz, atunci aceasta este plaja potrivita pentru vacanta ta. Vei fi intampinat cu un peisaj fascinant, unul dintre cele mai frumoase din Turcia si din lume. Plaja are o forma inedita, accesul in mare este usor, apa este de un albastru infinit, iar nisipul - extrem de fin. Daca vrei sa te bucuri de un peisaj exotic, atunci aceasta e alegerea potrivita pentru zilele pe care vrei sa ti le petreci la soare!
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.