Surprizele se ţin lanţ în cel mai mare cazino online din România! Această platformă „all-in-one” care găzduieşte de la pariuri sportive, loto şi virtuale, la peste 2.000 de jocuri slot, cazino cu dealeri live şi poker îşi îmbogăţeşte oferta cu jocuri de backgammon sau, pe numele lor mai mioritic, table online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată pe scurt ce se petrece în această fabrică de adrenalină:

NetBet lansează secţiunea de backgammon online, devenind astfel singurul cazino online licenţiat din România care are o cameră de jocuri de table pe bani reali!

Backgammon-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume, iar varianta oferită de NetBet table online combină funcţionalităţi de top cu o interfaţă simplă şi intuitivă pentru jucătorii online.

Limitele care pot fi personalizate cu uşurinţă şi caracteristicile care se adaptează cerinţelor jucătorilor, fac din acest joc, un produs de succes, apreciat şi de cei mai exigenţi pasionaţi de table.

Cu alte cuvinte, dacă ştii să joci table, acum ai posibilitatea să te întreci cu oponenţi reali şi cu mize reale care pornesc de la 5 lei, dar care pot ajunge şi la 100 lei pentru o partidă. Te poţi bucura de meciuri rapide sau mai lungi, poţi selecta convenţiile de joc, timpul mutării sau cel efectiv de joc, poţi juca cu cub, cu regula Jacoby, cu Koks sau cu redublare. Mai mult decât atât, îţi poţi crea singur partidele sau te poţi alătura celor deja deschise de alţi jucători. Poţi alege să vizionezi partide în desfăşurare sau să joci meciuri private. Bineînţeles, jocurile de table online de la NetBet sunt disponibile atât de pe computer, cât şi de pe dispozitivele mobile, oriunde şi oricând.

O metodă de relaxare, de care iubitorii acestui joc antic se pot bucura doar pe NetBet, singurul cazino online licenţiat din România care oferă jocuri de table pe bani reali. Comunitatea jucătorilor de table din România are în sfârşit un mediu online, sigur şi legal, în care să se poată distra şi întrece - un loc de întâlnire virtual în care să îşi înfrunte adversarii şi să îşi testeze abilităţile!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.