Suntem într-o goană permanentă după tot ce este frumos, ne inspiră şi pune în valoarea atuurile fizice. Reprezentantele feminine sunt poate printre cele mai alerte când vine vorba de alegerile vestimentare în trenduri. Împătimite ale shopping-ului, acestea caută identitate stilistică şi sunt atente la ceea ce poartă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte pantalonii, femeile caută confort, stare de bine, dar şi un print şi croi interesant. Dacă ne gândim că pantalonii au început să fie purtaţi ca manifest al egalităţii între sexe, această piesă vestimentară poartă şi valoare simbolică. Sunt comozi, practici, dar nu trebuie să fie banali. Au de partea lor şi faptul că sunt versatili şi se pot integra în ţinute casual, smart casual sau office.

Colecţia de la Otto Hermann

Brandul Otto Hermann este deja binecunoscut. Ţine cont de obicei de repere stilistice clasice, elegante, feminine. Nici la capitolul pantaloni nu se poate spune că ideea colecţiei este departe de modul în care şi-a obişnuit publicul până acum.

În viziunea modernă a designerului, pantaloni pentru femei de la Otto Hermann ideali sunt lejeri, dar eleganţi, cu print. Iată deci că pantalonii din piele ecologică spre exemplu sunt încântător de interesanţi, cu un aer uşor rebel, în tendinţe de asemenea. Se pot asocia ţinutelor diverse, fie cu topuri din material fluid, fie cu tricouri.

Pantalonii din piele ecologică de la Otto Hermann au talie normală, închidere cu fermoar şi nasture. Sunt mulaţi şi deci prin croi şi material pun accent în mod deosebit pe siluetă şi talie de asemenea.

La polul opus, de o eleganţă clasică sunt pantalonii bluemarin, încadraţi mai degrabă la stilul office. Aceştia au dungă verticală şi sunt de o simplitate atractivă. Pot fi purtaţi cu uşurinţă, combinaţi cu încălţăminte elegantă, casual de asemenea.

Tricotul, o altă surpriză

Tendinţele actuale aduc în discuţie combinaţii inedite. Este şi cazul tricotului, folosit tot mai des la articole vestimentare diverse. În cazul pantalonilor de marcă Otto Hermann modelul este unul clasic, de pantaloni negri, mulaţi. Pot fi oricând o alternativă la orice altă pereche, câştigând detaşat mai ales prin confortul asigurat la purtare. Conturează talia în mod plăcut, aşadar au toate motivele să fie aleşi.

Print-urile, în continuare în tendinţe

Anul acesta print-urile sunt la mare căutare. Orice piesă vestimentară ce stă sub definiţia print-ului este mai interesantă, atractivă şi iese în evidenţă. Otto Hermann vine cu o combinaţie plăcută de gri şi roz, carouri, print deosebit şi original.  Sunt o atracţie imediată şi pot fi purtaţi în cadre diverse. Din punct de vedere al croiului se menţine acelaşi interes pentru pantalonii moderni, simpli, croi pană.

Pantalonii din această colecţie sunt eleganţi şi feminini şi amintesc despre graţia femeilor care îi poartă. Dacă sub influenţă modernului, urban style, street wear am ajuns să purtăm atât de comod tot felul de articole vestimentare care oarecum atentează la eleganţă iată că brandul Otto Hermann restabileşte să spunem acest echilibru. Propune stiluri atemporale, propune culori şi non culori de asemenea.

În completare, pantalonii pot demonstra cât sunt de versatili. În combinaţie cu un sacou din colecţia aceluiaşi brand devin parte dintr-un set deux piece, elegant, sobru, office. Ţinuta va fi completă cu o cămaşă clasică.

Schimbând registrul, pantalonii de acest gen pot fi la fel de bine o ţinută de zi cu zi, alături de topuri, tricouri, bluze lejere. Pot deveni aşadar parte din imaginea de stil casual a purtătoarei.

Colecţiile Otto Hermann, apreciate de publicul larg

O soluţie vestimentară cu un aer fresh, cu accent pe trenduri se va regăsi mereu la Otto Hermann. Colecţiile acestui brand demonstrează de fiecare dată acest lucru. În cea mai recentă lansare de acest gen, linia primăvară-vară 09, se vor regăsi fuste, pantaloni, sacouri, bluze şi rochii, practic acoperind toate ariile de interes ale femeilor.

Sunt folosite materiale de calitate, ce se simt confortabil la purtare, tweed-ul fiind doar unul dintre acestea. Croiuri diverse, culori de asemenea, păstrând tonurile calde totuşi, alături de tipare ce se potrivesc femeilor cu siluete variate - Otto Hermann  le include pe toate. Clasicul se pare că este însă stil care se regăseşte de fiecare dată.

Colecţia completă este regăsită în cadrul paginii oficiale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.