Denim, imprimeuri, stilul perfect pentru a merge la şcoală sau la grădiniţă...dungi, logouri sau flori? Ce fuste şi rochii vor fi la modă, ce look-uri vor fi adoptate pentru prima zi de şcoală? Descoperă în cele ce urmează tendinţele şi găseşte-o pe cea care se potriveşte cel mai bine fetiţei tale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Culorile principale

Nuanţe luminoase şi vibrante, imprimeuri mari, modele vesele. Un imprimeu floral poate fi asortat fără probleme cu dungi sau carouri, recomandarea fiind ca nuanţele să dispună de un contrast luminos. Tigru sau leopard reprezintă imprimeurile preferate ale fetiţelor care vor să fie în pas cu moda şi se armonizeaă perfect atât cu ţinute strălucitoare cât şi cu ţinute simple. Designerii le oferă copiilor în special haine în culori pastelate. Ţinutele de primăvară sau iarnă ideale sunt cele din lână fiartă.

Rochiile

O rochie pentru fetiţe în tendinţe se distinge prin stil şi prin designul actual. Detaliile şi decoraţiunile pot avea un impact considerabil asupra look-ului final. Croiala trapezoidală, încă în tendinţe, poate fi pusă în valoare cu volănaşe, fundiţe, flori sau o curea lată.

Chiar şi fetele mai mici vor să arate bine, să adopte un look original în viaţa de zi cu zi cu rochiile de la https://www.nannie.ro/product-category/rochite-fetite/. Chiar şi atunci când se plimbă pe un carusel sau se dau pe un tobogan, fetiţele pot arăta elegant dacă poartă o rochie modernă.

De exemplu, modelele de rochii cu croială simplă, împodobite cu un element decorativ mare sub forma unei flori pe umăr sau a unei fundiţe într-o culoare contrastantă, vor crea un look în stilul eleganţei simple. În plus, acelaşi efect este posibil prin decorarea rochiţelor cu un volănaş. Rochiile de vară cu modele florale şi nuanţe monocrome pastelate, realizate dintr-o combinaţie de ţesături - un corset monocrom şi o fustă imprimată – sunt la modă în acest sezon.

Pe scurt, poţi găsi modele cu talie înaltă şi cu fustă, precum şi modele mai ample.

Seturile cu fuste

Fustele mini reprezintă în continuare o parte importantă parte a garderobei celor mici. Trăsăturile distinctive între modele sunt oferite de culoare, stil şi textura materialului.

Ar trebui să existe mai multe seturi cu fuste în garderoba de vară a fetelor în 2023.

Modelele variate îţi permit să creezi o imagine pentru orice ocazie:

- Lush - Straturile de ţesătură translucidă vor face din fată o adevărată prinţesă la o nuntă;

- Sporty chic – Fustele şi tricourile cu dungi, trapezoidale sau evazate sunt utile pentru moda de zi cu zi;

- A-line - Modelele din bumbac sau denim pot fi decorate cu volane şi buzunare suplimentare, precum şi cu ţesături cu imprimeu.

Denim

În primul rând, denimul este un material care şi-a dovedit încă o dată versatilitatea, apărând în colecţia de vară. Indiferent de rochiţa pe care o alegi pentru fetiţă, prezenţa broderiei o va face şi mai la modă.

Blugii au un grad ridicat de compatibilitate cu tricourile şi cămăşile, aşa că apariţia acestui material în colecţiile de vară este firească.

Cele mai în vogă look-uri cu blugi pot fi :

- pantaloni scurţi cu croială sportivă, cu colţuri rotunjite ale fantelor laterale;

- salopetă cu pantaloni scurţi;

- o rochie evazată cu bretele subţiri.

Fetele nu pot neglija nici hainele sport. Asta deoarece, un trening dintr-un material precum jerse, format din pantaloni şi o bluză, va deveni un favorit pentru ieşirile în aer liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.