Baia este o parte importantă a oricărei case, iar mobilierul de baie poate adăuga stil şi funcţionalitate acestui spaţiu. Dacă doriţi să îmbunătăţiţi aspectul şi funcţionalitatea băii, Afa Design vă poate inspira. Este totodată şi magazinul de unde puteţi cumpăra mobilier de calitate, aliniat tendinţelor de actualitate, rezistent şi la un preţ corect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amenajarea băii poate fi o provocare, mai ales atunci când spaţiul este limitat. Este important să găsim acel tip de mobilier pentru baie potrivit, care să maximizeze spaţiul şi să creeze un aspect elegant şi funcţional. În ceea ce priveşte mobilierul pentru baie Afa Design oferă o varietate de opţiuni, de la dulapuri cu oglindă la spaţii de depozitare precum corpuri de mobilier suspendate. Acestea sunt disponibile într-o varietate de finisaje şi culori, pentru a se potrivi cu diferite tipuri de decor.

Cum mobilăm o baie mică

Dacă baia nu este una cu o suprafaţă mare, atunci mobilierul suspendat poate fi o alegere excelentă. Corpurile de mobilier suspendate creează o senzaţie de spaţiu mai mare şi ajută la maximizarea modului în care îl exploraţi. În plus, acestea permit accesul mai facil la toată podeaua băii, pentru curăţarea uşoară.

Pentru a maximiza spaţiul ar trebui să optaţi pentru corpuri de mobilier cu o capacitate mare de depozitare, cum ar fi dulapurile cu oglinzi. Acestea oferă un spaţiu excelent pentru depozitarea articolelor de toaletă, prosoapelor şi a altor obiecte de uz casnic.

O altă alegere excelentă pentru o baie mică este un dulap de colţ. Acestea sunt concepute special pentru a se potrivi în colţuri, astfel încât să nu ocupe prea mult spaţiu în baie.

Înainte de a alege mobilierul pentru baia voastră ar trebui să măsuraţi spaţiul disponibil şi să luaţi în considerare dimensiunea şi forma mobilierului pe care intenţionaţi să îl cumpăraţi. Este important să păstraţi spaţiul liber pentru a putea circula uşor prin baie.

În ceea ce priveşte culorile, de la Afa Design vine şi sursa de inspiraţie, însemnând o varietate de opţiuni neutre, precum alb, negru şi gri. Este important să alegeţi o culoare care să se potrivească cu decorul general al băii şi să creeze un aspect uniform.

Iată ce puteţi alege de la Afa Design, aparte de mobilier

Afa Design are un stoc impresionant de tipuri de mobilier şi accesorii premium pentru băi. Varietatea de mobilier pentru baie include lavoare, dulapuri, oglinzi, mobilier pentru depozitare şi accesorii. Mobilierul pentru baie este disponibil în diferite dimensiuni, forme şi finisaje, astfel încât să puteţi alege produsul potrivit pentru stilul şi necesităţile voastre.

Obiecte sanitare - lavoare sau seturi WC cu ramă încastrată sunt câteva din opţiunile disponibile. Pentru o baie modernă, indiferent cât de spaţioasă este, veţi avea nevoie de astfel de obiecte.

Oglinzi - sunt unele dintre cele mai importante completări din decorul băilor. În varianta adaptată pentru o baie mică puteţi alege o dimensiune pe măsură, mică, dar iluminată LED.

Accesorii - Afa-design.ro oferă o gamă largă de accesorii pentru baie, inclusiv suporturi pentru periuţe de dinţi, suporturi pentru hârtie igienică, cârlige pentru prosoape şi suporturi pentru săpun.

Oferta completă este în pagina oficială, unde sunteţi invitaţi să accesaţi universul produselor premium pentru amenajarea băilor ca în revistele de specialitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.