De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti cumperi o pereche superba de pantofi, dar sa nu o poti purta? De cele mai multe ori, multi pantofi frumosi sunt si destul de inconfortabili. Nu moda trebuie sa fie pe primul loc, cel mai important lucru este ca tu sa te simti confortabil in ei. Din acest motiv, incaltamintea trebuie sa devina un aliat de nadejde pentru tine, nu un dusman. Cu ajutorul acestui mini ghid, iti vei da seama ce tip de incaltari trebuie sa achizitionezi pentru a avea parte de tot confortul din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

MINI GHID pentru a alege o incaltaminte confortabila

  1. Masoara lungimea si latimea

Inainte de pleca in cautarea unei noi perechi de pantofi, incearca sa masori lungimea si latimea celor mai confortabili pe care ii ai acasa. Cu ajutorul acestor dimensiuni, iti vei da seama asupra caror incaltari te poti orienta. In momentul in care te hotarasti sa probezi un model, stai pe varfuri, pentru a te sigura ca exista destul spatiu si ca vei avea parte de confortul necesar.

  1. Botinele- unele dintre cele mai confortabile incaltari elegante

In cazul in care pantofii cu toc iti dau baiat de cap, te poti orienta asupra incaltamintei de acest tip, care, pe langa faptul ca sunt foarte elegante, sunt si destul de comode. Poti alege o astfel de pereche de botine din piele de la MasterShoes. Ai o gama larga de modele si culori de unde poti alege ceva pe placul tau. 

  1. NU achizitiona incaltari cu bot ascutit

Poate ai achizitionat in trecut o pereche de incaltari cu bot ascutit care ti-au devenit cel mai mare dusman. Nu este vina ta! Desi sunt foarte eleganti, acestia iti fac piciorul sa stea intr-o pozitie nefireasca, ajungand sa iti opreasca circulatia sangelui. Odata cu trecerea timpului, se pot deforma chiar si degetele. Incearca ceva cu un rotunjit in partea din fata, pentru a nu intampina astfel de probleme. 

  1. Calitatea

Pentru a te bucura de o pereche de pantofi frumosi si, in acelasi timp, confortabili, acestia trebuie sa fie calitativi. Chiar daca vei ajunge sa investesti o suma mai mare de bani decat preconizasesi nu vei regreta, intrucat te vei putea bucura de ei o lunga perioada de timp. Te poti orienta asupra unei perechi din piele naturala, mai ales ca apa nu va patrunde niciodata in ele, iar materialul se va pastra foarte bine odata cu trecerea timpului. 

  1. Probeaza pantofii

Pentru a-ti da seama daca o pereche de pantofi te avantajeaza, este necesar sa ii probezi. Poti merge in magazin, iar, in acest fel, iti vei da seama. Incearca sa te plimbi pentru cateva minute cu ei in picioare. Nu uita: trebuie sa exista macar un centimetru intre degete si varful pantofului. Poti afla de aici mai multe informatii despre cum se probeaza corect incaltamintea. 

Acum ca ai aflat toate aceste lucruri, esti pregatita de cumparaturi. Imbina utilul cu placutul si alege o pereche de incaltari confortabila, dar si eleganta, in acelasi timp!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.