Prima platformă de jocuri de noroc online cu identitate românească, dedicată pasionaţilor de cazino şi bingo, Vlad Cazino, a anunţat implementarea unei colaborări pe termen lung cu Micutzu, unul dintre cei mai populari actori români de stand-up comedy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Micutzu este o prezenţă obişnuită şi foarte apreciată în social media, în show-uri TV, dar şi în spectacole live cu public pe scene din întreaga ţară.

Direcţia abordată de Vlad Cazino nu este nouă, ci practic se întăreşte angajamentul de sprijin al divertismentului autohton de calitate. Un alt reprezentant al zonei de stand-up comedy din ţara noastră, Cătălin Bordea, are deja un parteneriat de succes cu Vlad Cazino.

Astfel de colaborări iniţiate de cazinoul online deţinut de Kindred Group (companie de top în sectorul de jocuri de noroc online la nivel global) au rolul de a crea conţinut, de a surprinde publicul dornic de divertisment complet, online şi offline, de cea mai bună calitate.

Noi surprize de la vampirul Vlad, alături de Micutzu

Micutzu, numele de scenă al lui Cosmin Nedelcu, reprezintă un personaj asociat cu divertismentul de calitate, exact aşa cum Vlad Cazino este perceput drept un brand care oferă acces la divertisment online de cea mai bună calitate. Colaborarea dintre Micutzu şi Vlad Cazino se va concretiza în acţiuni creatoare de conţinut, deci în divertisment propriu-zis pentru fani. Conform reprezentanţilor cazinoului online, Vlad Cazino va continua să surprindă cu fel de fel de noutăţi, inclusiv în partea de imagine şi marketing.

Pe zona de stand-up comedy, rămâne emblematică de exemplu lansarea primului roast battle disputat de un personaj animat din categoria gambling (vampirul Vlad) şi un celebru actor real de stand-up comedy (Cătălin Bordea). Astfel de momente savurate de divertisment de calitate savurat de fani sunt parte din strategia Vlad Cazino şi în perioada următoare. Parteneriatul Vlad Cazino cu Micutzu se va baza pe divertisment rafinat, cu focus sporit pe zona de Responsible gambling. Printre surprizele din viitorul apropiat: acţiuni CSR şi debutul lui Vlad în "lumea reală", în spoturile brandului.

Beneficiile Vlad Cazino atrag tot mai mulţi utilizatori

Vlad Cazino a fost lansat în 2018, ca un al doilea pariu al Kindred Group pe piaţa locală, după Unibet. Vlad Cazino a fost de la start un promotor al divertismentului complet, dar responsabil, echilibrat, fără compromisuri. Dincolo de varietatea ofertei de sloturi, jocuri de cazino de masă şi bingo, Vlad Cazino s-a remarcat prin promoţii fantastice, cu premii inedite. După VladMobil, chiar în prezent este derulată o campanie promoţională în cadrul căreia se pot câştiga premii constând în lingouri de aur şi extra beneficii la jocuri de pe platformă.

În cel mai recent raport de rezultate financiare publicat de Kindred Group este subliniată performanţa brandului Vlad Cazino. Astfel, în primul trimestru al anului 2021, România a fost cel mai mare contribuitor din Europa de Est la creşterea companiei, graţie evoluţiei brandurilor Vlad Cazino şi Unibet. În ianuarie - martie 2021, numărul de clienţi activi şi câştigurile financiare ale Vlad Cazino au ajuns la valori mai mult decât duble faţă de cele din perioada similară a anului 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.