Etapa cu numărul 20 din Premier League programează mai multe meciuri interesante, în care capul de afiş este duelul dintre Manchester United şi Manchester City. Pe lângă acesta, fanii fotbalului vor mai putea urmări alte meciuri interesante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul etapei a 20-a din Premier League:

Vineri, 13 ianuarie

  • 22:00 Aston Villa - Leeds

Sâmbătă, 14 ianuarie

  • 14:30 Manchester United - Manchester City
  • 17:00 Brighton & Hove - Liverpool
  • 17:00 Everton - Southampton
  • 17:00 Nottingham Forest - Leicester
  • 17:00 Wolverhampton - West Ham
  • 19:30 Brentford - Bournemouth

Duminică, 15 ianuarie

  • 16:00 Chelsea - Crystal Palace
  • 16:00 Newcastle - Fulham
  • 18:30 Tottenham - Arsenal

Manchester United - Manchester City e derby-ul etapei

Cea mai interesantă confruntare este de departe cea dintre United şi City, derby-ul oraşului Manchester. Cele două echipe se întâlnesc pentru a 52-a oară în Premier League, iar United doreşte să îşi ia o revanşă, având în vedere că a pierdut ultimele trei meciuri cu marea rivală. Acest lucru nu s-a mai întâmplat de aproape un deceniu, iar Manchester United vrea să profite de moralul bun pe care îl are după calificarea în semifinalele Cupei Ligii.

United este în revenire de formă şi are opt meciuri la rând în care a obţinut victoria. De partea cealaltă, City a pierdut surprinzător cu Southampton în Cupa Ligii, dar în acest an a reuşit două victorii clare contra lui Chelsea. În clasament, City este pe locul secund, cu 39 de puncte, în timp ce United este pe locul 4, cu 35 de puncte.

Conform cotelor disponibile la agenţiile de pariuri sportive online echipa lui Pep Guardiola este favorită, cu o cotă de 1.80 la victorie. Egalul are cota 3.85, iar un succes al lui United are cota 4.25. Având în vedere că este un derby în care se poate întâmpla orice, cei pasionaţi de pariuri pot încercă funcţiile inovative ale operatorilor de top. Spre exemplu, prin funcţia Creează-ţi pariul se poate miza că Ambele echipe vor înscrie şi se vor marca Peste 2.5 goluri, o selecţie care are cota 1.90. În ultimul meci dintre aceste echipe scorul a fost 6-3 pentru City, iar în penultimul "cetăţenii" s-au impus cu 4-1, astfel că sunt aşteptări pentru un nou meci cu multe goluri. United are gol marcat în ultimele 10 partide, iar City a reuşit acest lucru în nouă din ultimele zece confruntări.

Liverpool caută prima victorie din 2023

Parcursul inconstant al lui Liverpool a continuat şi în 2023, iar echipa nu a înregistrat încă nicio victorie. Are o înfrângere în deplasare cu Brentford şi o remiză în Cupa Angliei contra celor de la Wolves. Aşadar, trupa lui Jurgen Klopp încearcă să iasă din criză şi să ţină pasul cu echipele din Big Four, fiind la şapte puncte în spatele locului 4, ocupat de Manchester United. Brighton are 27 de puncte, unul mai puţin decât Liverpool, şi a produs ceva surprize în acest sezon.

În ultimele cinci deplasări de pe terenul lui Brighton, Liverpool a reuşit patru victorii şi a remizat o singură dată. Aşadar, are un ascendent moral în faţa acestei echipe şi este văzută favorită şi de specialişti. Liverpool are cota 2.05 să obţină victoria, egalul are cota 3.70, iar un succes al gazdelor are cota 3.35. Având în vedere că Brighton a fost "victimă sigură" în ultimele meciuri de acasă cu Liverpool, cei pasionaţi de pariuri pot lua în calcul selecţia 2 solist.

Tottenham - Arsenal, derby-ul din Nordul Londrei

Un alt meci care va suscita un interes ridicat printre fani este Tottenham - Arsenal, ce va avea loc duminică. Arsenal este surpriza acestui sezon şi conduce în clasament, cu un avans de cinci puncte faţă de Manchester City. În schimb, Tottenham este pe locul 5, cu 33 de puncte, şi luptă pentru a prinde un loc care să-i permită accesul în următorul sezon al Champions League.

Este un duel care în istoria recentă ne-a oferit multe goluri. În 4 din ultimele 5 dueluri s-au înscris cel puţin trei goluri, iar în trei rânduri ambele echipe au reuşit să marcheze. Având în vedere forma de moment, Arsenal este considerată favorită să obţină victoria. "Tunarii" au cota 2.15 să obţină victoria, egalul are cota 3.55, iar succesul celor de la Tottenham are cota 3.25. Pentru cei care doresc o cotă mai bună, pot profita de funcţia Creează-ţi pariul, care oferă 3.50 pentru selecţia că Arsenal va câştiga şi Ambele echipe vor marca.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.