Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun si cu siguranta vrei sa arati perfect de sarbatori, asa ca ai nevoie de produse de machiaj profesionale care sa iti scoata in evidenta trasaturile. De Craciun trebuie sa stralucesti, iar la Melkior vei gasi produsele perfecte pentru asta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orice femeie indrageste sarbatorile de iarna, acestea reprezentand ocazia perfecta de a se intalni cu persoanele apropiate, dar si de a iesi in evidenta cu o tinuta speciala si un machiaj festiv. Daca si tu iti doresti un look demn de invidiat de Craciun, atunci trebuie sa descoperi colectia de produse de machiaj Melkior.

Christmas Collection curprinde toate produsele de care ai nevoie pentru un machiaj radiant cu care sa faci furori! In trend este culoarea aurie, iar in acest sens, la Melkior, vei gasi un fard de pleoape crema Golden Girl care are un efect metalizat, oja Spell care va aduce straluciri aurii pe unghiile tale si noua paleta de machiaj Metal Fusion care contine 4 nuante de care cu siguranta te vei indragosti instant! Are un aspect practic, asa ca o poti purta in orice geanta si are culorile potrivite pentru un machiaj de Craciun spectaculos. Iata ce nuante cu texturi metalizate cuprinde:

1. Quartz – o nuanta roz sampanie;

2. Gold – o nuanta de auriu intens;

3. Copper – o nuanta de roz inchis si particule de glitter;

4. Garnet – o nuanta de rosu.

Cu ajutorul paletei Metal Fusion vei obtine un machiaj profesional care ii va aduce stralucire chipului tau. In plus, ar trebui sa iei in calcul aceasta paleta de machiaj si atunci cand cauti cadouri pentru prietenele tale, fiind un “must have” de sarbatori.

In randurile urmatoare iti prezentam cateva idei de machiaj pe care le poti pune in aplicare de Craciun:

Ochi metalizati

De Craciun, cucereste-i pe toti din priviri! Poti incerca un machiaj, in care sa definesti coltul extern al ochilor cu un creion dermatograf, iar apoi, cu o pensula pentru blending si un fard de pleoape negru, realizeaza un machiaj de tip cat eye. Urmatorul pas este sa aplici un fardul Gold pe mijlocul pleoapei si in colturile interioare ale ochilor. Vei obtine un look rafinat, iar in acelasi timp spectaculos!

Machiaj luminos

Nuanta roz sampanie Quartz te va ajuta sa obtii un machiaj ultra-glam, deoarece are o textura metalizata si poate fi aplicat pe toate zonele luminoase ale fetei, cum ar fi coltul intern al ochiului, arcada, barbia, pometii si nasul.

Ombre lips

Dupa ce iti conturezi ochii, trebuie sa le oferi si buzelor tale un efect special! Prin urmare, iti recomandam sa folosesti un ruj intr-o nuanta naturala, dar pe centrul buzei sa aplici un fard din paleta Metal Fusion.

Smokey eyes cu nuante de rosu metalizat

Garnet este nuanta care te poate scoate din anonimat la petrecerea de Craciun. Are o textura metalizata cremoasa si poate fi aplicata in pliul ochilor sau, daca vrei un machiaj intens, pe toata pleoapa mobila, insotit de un creion negru.

Tine cont de aceste sfaturi si vei face furori de Craciun! La Melkior gasesti intotdeauna produse de machiaj profesionale la cele mai avantajoase preturi. Descopera colectia de Craciun si rasfata-te cu cele mai cautate produse ale momentului!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.