Amenajarea unei casei noi nu este deloc usoara, insa este important sa stii ce anume sa prioritizezi. In acest fel, vei economisi timp pretios, dar te vei bucura si de rezultate mai bune. Daca nu stii cum sa incepi o lista de prioritati, incearca sa gandesti amenajarea in etape. Primele sunt de obicei cele mai importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Citeste mai jos si descopera ce trebuie sa cumperi initial atunci cand amenajezi o casa noua

Finisaje si materiale de constructii

Finisajele se numara printre primele lucrari in amenajarea interioara a unei case noi. Astfel, este foarte important sa decizi din timp ce finisaje iti doresti, dar si ce echipa de profesionisti vrei sa lucreze la instalarea lor. Lista de cumparaturi va include atat finisajele, precum tapetul, gresia sau parchetul, cat si materiale de constructii necesare, precum gletul, spaclul sau placile de rigips.

Inainte de a achizitiona orice fel de materiale de constructii, vorbeste cu echipa sau cu mesterul care va executa lucrarea. Acesta este cel care iti va spune de ce ai nevoie, dar si daca un anumit tip de finisaj este sau nu potrivit pentru casa ta. Atunci cand lucrezi fara sa tii cont de sfatul expertului este mult mai probabil sa apara situatii neplacute sau erori.

Necesare pentru instalatii

Insalatiile electrice si sanitare sunt foarte importante intr-o lucrare de amenajare. Fie ca le refaci sau le realizezi de la zero, acestea reprezinta baza lucrarilor interioare. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si nu incerca niciodata sa executi astfel de lucrari pe cont propriu. Instalatorul si electricianul iti vor spune de ce fel de materiale au nevoie, iar tu trebuie sa te ocupi de lista de cumparaturi. Aceasta lista poate include piese, materiale de constructii sau substante diverse.

Electrocasnice esentiale

Electrocasnicele nu trebuie sa lipseasca de pe lista de prioritati in amenajarea unei case. Bineinteles, nu toate electrocasnicele sunt esentiale. Poti sa te bucuri de confort si fara un robot de tocat carnea sau fara un toaster, insa nu si fara un frigider sau o masina de spalat. Incearca sa achzitionezi din timp electrocasnicele esentiale si sa observi mai multe oferte inainte de a cumpara. Pe altex.ro gasesti frigider la super preturi si ai de ales dintr-o gama generoasa de produse de la producatori de renume.

Tamplarie

Alegerea geamurilor este esentiala pentru o casa completa. Incearca sa optezi pentru geamuri de calitate, care sa izoleze cat mai bine fonic. Cu cat investesti mai mult in tamplarie, cu atat te vei putea bucura de obiecte pentru mai mult timp, fie ca este vorba despre geamuri sau usi.

Usa de la intrare

Alegerea usii de la intrare ar trebui sa se numere printre prioritati deoarece este vorba despre siguranta ta si a celor dragi. Opteaza pentru o usa cu incuietori moderne, din materiale solide si pe care sa te poti baza.

Inspira-te din ideile de mai sus pentru a prioritiza corect fiecare achizitie pentru noua casa, fie ca este vorba despre finisaje, tamplarie sau electrocasnice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.