Turcia este una dintre cele mai fascinante tari din lume, datorita peisajelor fantastice, dar si unei istorii grandioase. Diferitele sale regiuni poarta marturiile mai multor civilizatii. Aici s-a desfasurat Razboiul troian si tot pe acest teritoriu au fost ridicate unele dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Stapanirea greaca, romana si apoi bizantina au lasat urme de nesters, pentru ca apoi turcii otomani sa creeze unul dintre cele mai puternice imperii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu este de mirare ca tara intinsa pe doua continente si udata de apele mai multor mari are parte de zeci de milioane de turisti straini in fiecare an. Compania de turism Komsi Travel iti ofera, si in 2022, posibilitatea de a vizita Turcia profitand de oferte last minute in Antalya, dar  si pentru alte destinatii de-a dreptul remarcabile.

Fiecare dintre provincii are farmecul sau specific si merita vizitata, insa cei mai multi turisti romani opteaza pentru ofertele last minute Antalya, fermecati de regiunea din sudul Turciei, scaldata de apele Marii Mediterane.

Luxul oriental la el acasa!

Ofertele last minute Antalya pot sa apara incepand cu 6 saptamani inainte de plecare, pana la 6 ore. Daca esti spontan, ai ocazia sa te bucuri de o vacanta perfecta la pret redus, pachetele de calatorie care includ atat zborul, cat si cazarea fiind oferite cu reduceri consistente.

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu cazarea, deoarece, orice varianta vei alege, conditiile gasite in hotelurile de 4 sau 5 stele vor fi de vis. Camerele spatioase ofera tot confortul necesar, fiind dotate cu mobila moderna, aer conditionat, frigider, cutie de valori, televizor cu posturi internationale si baie proprie in care vei gasi, de asemenea, toate articolele necesare.

Plaja privata a fiecarui complex iti va permite sa te bucuri de mare in conditii civilizate, avand aproape inclusiv un restaurant sau un bar. Astfel, vei putea sa iei o gustare privind valurile Mediteranei sau sa savurezi un cocktail ori un ayran, iaurtul sarat specific acestei zone.

Pe langa experienta oferita de mare, daca ai optat pentru last minute in Antalya, vei fi impresionat si de piscinele interioare si de centrele SPA din fiecare hotel. Baia traditionala turceasca, cunoscuta sub numele de hammam, este una dintre experientele deosebite, care merita neaparat incercate.

Papilele tale gustative vor fi de asemenea rasfatate de una dintre cele mai interesante bucatarii din lume, care combina stilul mediteranean cu cel oriental. Vei putea sa savurezi specialitati din peste si fructe de mare, dar si pe baza de carne de vita si oaie, precum si numeroasele prajituri traditionale, oferite alaturi de o cafea la nisip sau de un ceai cu o aroma extrem de puternica.

Experiente deosebite in afara hotelului

Chiar daca ai parte de o cazare care te face sa te simti in paradis, poti sa te bucuri si in alte feluri, odata ce ai optat pentru o oferta last minute in Antalya. Exista mai multe obiective turistice pe care merita sa le vizitezi in provincia aflata intre mare si Muntii Taurus.

Te vor atrage, fara indoiala, cele doua bazare din capitala Antalya, un oras cu peste un milion de locuitori. Aici te vei simti ca in basmele orientale din copilarie si vei putea sa iti dovedesti abilitatile de negociere cu niste vanzatori extrem de iscusiti in a-si promova produsele: bijuterii si genti, haine, delicatese si suveniruri de toate felurile.

Poarta imparatului roman Hadrian iti aminteste ca si aceasta regiune a fost stapanita de Roma imperiala, in timp ce chemarea muezinului te va invita sa vizitezi cel putin o moschee.

Alege o oferta last minute Antalya si vei trai o experienta unica!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.