Misiunea lui Moş Crăciun este una dificilă, dar şi importantă. Poate cea mai importantă de pe pământ. În fiecare an, simpaticul bătrânel face ocolul întregului glob într-o singură noapte în care ne împarte cadourile pe care le-am visat. Dar te-ai întrebat vreodată cum reuseşte el să străbată atâta drum, fără să aţipească nicio clipă?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este simplu! De Ajun, doamna Crăciun îi pregăteşte espresso-ul preferat, fierbinte şi aromat,  bun de călătorie, cu ajutorul celui mai de încredere ‘’spiriduş’’: espressor-ul automat Krups Essential.

Cadoul perfect pentru un Crăciun de poveste

De Sărbători redescoperă magia Crăciunului şi bucură-te de Krups Essential, aparatul care desăvârşeşte aroma cafelei, în care ai presărat praf de scorţişoară şi un strop de fantezie J.

Krups Essential cu 1450 W şi 15 bari este proiectat pentru a îndeplini pofticioasele dorinţe ale celor mai morocănoşi elfi de la Polul Nord J. Dotat cu setul Auto Cappuccino şi duza de abur, spuma de lapte va fi densă şi aerată, pentru un cappucino sau caffe latte, exact cum îi place Moşului.

Simţi aroma? Datorită sistemului patentat Thermoblock Compact al espressor-ului, temperatura creşte rapid, iar circuitul mai scurt de distribuţie a apei împiedică scăderea temperaturii.

Indiferent de băutura preferată, poţi utiliza setările automate ale râşniţei metalice sau le poţi ajusta manual, în funcţie de preferinţele tale. Cele 3 setări variază de la o măcinare fină, pentru un espresso tare şi aromat, până la o măcinare mai grosieră pentru cafele nu foarte concentrate.

Krups Essential este prevăzut cu o funcţie de memorare ce îţi permite să salvezi 2 reţete diferite de băuturi, păstrând, astfel, setările optime pentru prepararea acestora fix cum îţi plac. Ecranul LCD de mari dimensiuni este intuitiv şi uşor de folosit, iar tu ai control deplin pentru a obţine băutura favorită. Piece of … coffee J

***

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare şi dezvoltare, testele de performanţă, rezistenţă, standardizarea şi utilizarea, care sunt efectuate în Franţa, ajută brandul să evolueze în fiecare zi şi să ofere produse de calitate excepţională clienţilor săi.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.