”Jocul vietii si cum sa-l joci” este un volum care nu trebuie sa lipseasca din mintea ta, nu doar din biblioteca ta! Cartea semnata de Florence Scovel Shinn este un ghid care te va conduce pe cararile luminoase ale vietii, fara a te pierde in intuneric si a te lasa doborat de acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autoarea a construit un volum bazat pe puterea cuvantului lui Dumnezeu si al lui Iisus Hristos, astfel incat sa ajungi sa iti schimbi perceptia asupra provocarilor pe care viata ti le scoate in cale. Explicatie cu explicatie, vei deveni constient atat de puterea cuvantului, cat si a gandurilor tale, care transmit mesaje vitale subconstientului, astfel incat pasii tai sa fie purtati catre confirmarea propriilor scenarii.

„Iisus Hristos ne învaţă că în jocul vieţii un rol important îl joacă cuvintele oamenilor. Căci din cuvintele tale te vei întemeia şi din cuvintele tale vei fi osândit. Mulţi oameni au atras dezastre în viaţa lor prin cuvinte deşarte.””, isi porneste Florence Scovel Shinn dezvaluirile despre modul in care trebuie sa te raportezi la jocul vietii si cum sa-l joci.

Aceasta isi justifica afirmatiile astfel: ”Subconştientul nu are simţul umorului şi adesea oamenii se autoironizează când trec prin situaţii nefericite. Din fericire, legea funcţionează în ambele direcţii, iar o situaţie plină de lipsuri poate fi schimbată cu una plină de belşug.”.

Dezvalurile autoarei continua si, incet-incet, te ajuta sa intelegi cum iti poti schimba viitorul cu ajutorul puterii gandului: ” Intuiţia înseamnă o învăţătură care vine din interior. Este ghidul infailibil al oamenilor.  [...] Inteligenţa Infinită, Dumnezeu, este mereu pregătită să îndeplinească cererile cele mai mici sau cele mai mari. Fiecare dorinţă rostită sau neexprimată este o cerere. De multe ori ne speriem când o dorinţă de-ale noastre se îndeplineşte în mod neaşteptat.  [...] Frica este singurul duşman al oamenilor frica de lipsuri, frica de eşec, de boală, de pierderi şi frica de nesiguranţă la un anumit nivel.”.

Cine e Florence Scovel Shinn, autoarea best seller-ului international ”Jocul vietii si cum sa-l joci”?

Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalitatilor de succes. Cartile ei sunt populare in intreaga lume si au contribuit la schimbarea vietilor a milioane de oameni. Volumul de fata, ”Jocul vietii si cum sa-l joci”, iti arata ca te poti bucura de perioade indelungate de sanatate, prosperitate si fericire. Autoarea iti impartaseste povesti adevarate din viata reala, pentru a ilustra modul in care atitudinea si afirmatiile pozitive reusesc invariabil sa transforme orice persoana intr-un invingator capabil sa controleze circumstante si sa elibereze abundenta, prin cunoasterea legilor spirituale.

Comanda ”Jocul vietii si cum sa-l joci” si descopera o carte-ghid, care-ti va schimba viata pentru totdeauna! Pagina cu pagina, te vei convinge ca succesul este o alegere si ca el sta doar in puterea ta. Stabileste-ti obiective clare si afla modul in care le poti atinge, fara a te autosabota. Succesul, sanatatea si fericirea sunt o alegere! Invata cum sa le introduci si in viata ta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.