Îndepărtarea Guvernului Dăncilă, prin moţiune de cenzură, este primul pas pentru a elibera Guvernul României de sub controlul a doi condamnaţi penal, obsedaţi de putere, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă moţiunea de cenzură trece, am putea încheia era marionetelor, epoca guvernării Dragnea. O eră în care şeful PSD şi baronii apropiaţi au împins în fruntea ministerelor personaje mediocre, analfabeţi funcţional, slugi dispuse să execute orice ordin, fără să înţeleagă costurile pentru ţară. Dacă Guvernul Dragnea III pleacă, putem pune capăt şi bruscării economiei prin măsuri iresponsabile şi prin experimente făcute de ”marele economist” Vâlcov.

Motive sunt suficiente. Guvernul Dăncilă este numai ultimul dintre cele trei guverne catastrofale ale lui Dragnea. De aproape doi ani, o adunătură de slugi şi analfabeţi se chinuie să guverneze ţara. Cu ce rezultate? Inflaţie de peste 5%; ROBOR la 3,13%; creşterea datoriei publice; revoluţia fiscală de 2 lei; 0 kilometri de autostradă; nicio soluţie pentru a opri epidemia de rujeolă: 56 de morţi, peste 11.000 de cazuri; criza medicamentelor esenţiale pentru bolnavii de cancer; criza imunoglobulinelor; atacul la Pilonul II de Pensii; doi miniştrii analfabeţi la Educaţie, care au continuat politizarea învăţământului din România. Niciuna dintre problemele românilor nu s-a aflat, în aceşti doi ani, cu adevărat printre priorităţile guvernelor lui Dragnea, singura preocupare a fost cum să scape daddy de condamnări.

Guvernul Dăncilă este Guvernul Sfidării Naţionale, un guvern care a reuşit în cinci luni să umilească toate categoriile sociale, guvernul cu cei mai mulţi analfabeţi în fruntea ministerelor, în timp ce Viorica Dăncilă este expresia imposturii pe scena publică, imaginea perfectă a mediocrităţii, a omului depăşit de poziţia în care se află.

Este obligaţia fiecărui parlamentar, inclusiv a celor din PSD-ALDE, să voteze moţiunea de cenzură şi să dea României şansa unui guvern independent de obsesia bolnavă pentru putere a lui Dragnea şi a apropiaţilor lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.