Dezvoltatorul ansamblului imobiliar North Lane lansează Premium Regie, un complex rezidenţial prin care aduce un nou concept în imobiliarele din România: apartamentele care îşi păstrează calitatea şi valoarea în timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mobilitatea pe piaţa forţei de muncă şi faptul că românii pot trăi acum aproape oriunde în Europa şi în lume îi fac pe aceştia destul de circumspecţi în ceea ce priveşte achiziţionarea unei locuinţe. Noi răspundem exact acestei categorii de cumpărători. Oferim calitate Premium la preţuri accesibile şi, în acelaşi timp, soluţia unei investiţii inteligente, prin faptul că proprietatea nu va fi afectată de viitoare mişcări în piaţa imobiliară”, spune Marius Nicola, director general Conlux Development.

Dezvoltatorul promite că ansamblul rezidenţial va rămâne în picioare la cutremure de peste 8 grade Richter, şi, în acelaşi timp, va fi de neclintit în faţa unor eventuale seisme în imobiliare. Astfel, cei aflaţi în căutarea unei locuinţe vor obţine pachetul complet - un preţ avantajos pentru o locuinţă, cu suprafaţa distribuită inteligent, după nevoi, într-un imobil dezvoltat conform standardelor, dar şi potenţialul de a revinde proprietatea la aceeaşi valoare sau chiar la una mai mare.

Dezvoltatorul a luat în calcul, în primul rând, perspective de schimbări pe o arie largă în jurul blocului, care ar limita confortul locatarilor şi, implicit, ar reduce valoarea proprietăţilor. În acest sens, dezvoltatorul a decis ca ansamblul rezidenţial să fie construit pe un teren dintr-o zonă de case, astfel încât să elimine posibilitatea în care vederea din apartamente să fie obstrucţionată de o altă construcţie înaltă.

Locaţia a fost aleasă şi pentru vederea din balcoane, acestea fiind orientate spre râul Dâmboviţa sau Parcul Politehnicii. În acelaşi timp, dezvoltatorul a ţinut cont de faptul că populaţia activă a Capitalei preferă libertatea de mişcare şi a ales o zonă poziţionată strategic, în care aceasta să aibă acces la toate facilităţile oraşului: mijloace de transport în comun, educaţie, centre comerciale, restaurante etc.

Ansamblul Premium Regie este situat într-o zonă liniştită, aproape de centrul Capitalei, în imediata vecinătate a liniilor RATB 601, N110, N120 (180 metri) şi a staţiilor de metrou Grozăveşti şi Petrache Poenaru, aflate la o distanţă de doar 380, respectiv 420 metri.

Ansamblul rezidenţial nu impune locuitorilor taxă de management şi beneficiază de infrastructură complet nouă (canalizare, alimentare cu apă, reţea de gaze, de telecomunicaţii, iluminat stradal etc.). Finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gamă variată de soluţii moderne, iar facilităţile oferite (mini market, coafor, spaţii servicii etc.) completează imaginea locuinţei ideale.

Alte elemente precum calitatea materialelor, garantată de renumele producătorilor, dar şi designul, conceput pentru a nu se demoda în timp, au fost alese pentru ca valoarea apartamentelor să se păstreze neinfluenţată de eventuale turbulenţe pe piaţa imobiliară. Astfel, cei care aleg să achiziţioneze un apartament în acest ansamblu rezidenţial se vor bucura de fiecare clipă petrecută în noua casă fără grija că aceasta se va devaloriza în timp.

Conlux Development are o experienţă de peste 14 ani în domeniul imobiliar, fiind dezvoltatorul complexului Green Arcades (ansamblu rezidenţial de 10 vile în Herăstrău), al blocurilor de apartamente construite în apropierea Satului Francez (Cotruş 59, Virgil Madgearu 22, Danielopol 34) şi al ansamblului Premium North Lane (complex rezidential de 6 blocuri – 370 de apartamente - din zona pădurii Băneasa,  Bd. Apicultorilor nr. 10, 12, 38A, 56, 70-72, Şos. Gh. I. Siseşti nr. 225 C.

 

PR Info: Laura Pascu – laura@prcafe.ro 0722 653 210

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.