Programarea este un domeniu fara varsta, motiv pentru care, daca iti doresti sa inveti sa scrii cod, o poti face oricand, indiferent daca esti adult sau copil. Invatarea unui limbaj de programare nu trebuie conditionata neaparat de obtinerea unor satisfactii profesionale, ci de pasiunea pentru acest domeniu. Dincolo de avantajele materiale si profesionale, dorinta de a invata programare iti poate aduce numeroase beneficii asupra sanatatii mintale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unele dintre cele mai evidente beneficii pe care motivatia de a invata programare le are asupra creierului tau este dezvoltarea gandirii logice si mentinerea antrenamentului mental. Fie ca esti copil sau chiar adult la varsta a treia, antrenarea mintii este un beneficiu vital pentru o viata sanatoasa. Exercitiile de scriere de cod te vor ajuta sa iti dezvolti capacitatea de concentrare, capacitatea de sinteza si gandirea logica. Potrivit studiilor in domeniul sanatatii psihice, persoanele care continua sa invete lucruri noi de-a lungul vietii si fac eforturi intelectuale constante sunt mai putin predispuse declinului cognitiv.

Daca esti deschis la nou si iti doresti sa faci primul pas in acest domeniu, atunci poti fi deschis la oportunitatea de a invata programare alaturi de mentorii WellCode, in cadrul unui mentorat unic pe piata din Romania. Programul de invatare a fost fondat de Petru Trimbitas, in urma experientei sale acumulate in cadrul companiilor Facebook si Google din Statele Unite ale Americii.

Atat pentru tineri, cat si pentru adulti, ideea de cursuri poate ca nu este atractiva, insa mentoratul dezvoltat de tanarul clujean iti propune un mod revolutionar de a invata programare, in functie de programul personal. Astfel, vei reusi sa inveti sa pui bazele unei cariere in programare, fara a avea neaparat asta ca obiectiv.

Mentoratul functioneaza ca o carte interactiva si poti invata cat vrei, de unde vrei si cand vrei. Cu toate ca vei invata independent, nu vei fi niciodata singur. Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si iti vor raspunde la fiecare intrebare, astfel incat sa te ghideze catre gasirea solutiei ideale pentru problema cu care te confrunti.

In plus, in cadrul mentoratului, vei beneficia si de un modul de dezvoltare personala, coordonat de coachi cu experienta vasta in domeniu. In consecinta, chiar daca ai intrat in program pentru a invata programare din pasiune, poti ajunge sa iti stabilesti obiective mai mari, precum obtinerea unui prim job ca programator sau castigarea notei maxime la Olimpiada de Informatica. Indiferent de motivul pentru care alegi sa urmezi mentoratul, un lucru il vei obtine sigur: bucuria de a scrie cod si de a dezvolta programe in limbajul dorit.

Mentroratul WellCode este structurat in trei pasi:

·       notiuni teoretice;

·       rezolvare de probleme;

·       crearea propriei aplicatii si a propriului portofoliu de proiecte.

In consecinta, dupa parcurgerea notiunilor teoretice, vei avea ocazia de a le pune in practica in pasul doi, cel de rezolvare de probleme. Astfel, vei invata sa scrii cod curat si corect chiar de la prima logare pe platforma.

Dupa ce vei parcurge programul integral, mentorii iti vor ramane aproape si te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie in limbajul de programare dorit si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte. Ofera-ti sansa de a-ti mentine creierul tanar, indiferent de varsta! Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si ofera-ti bucuria de a-ti urma pasiunea si de a o transforma intr-o cariera bine platita.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.