Sezonul de competiţii de yachting se deschide în acest weekend, cu Intesa SanPaolo Bank Setsail Black Sea Regatta. Aflata la a 2-a editie regata va stabili noi standarde atât în ceea ce priveşte nivelul competiţiei, impartirea ambarcatiunilor pe clase, cât şi al evenimentelor organizate pe ţărm. Peste 35 de ambarcaţiuni, din România şi Bulgaria, se anunţă la startul celor două zile de curse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Putina lume cunoaste faptul ca yachtingul de competitie in Romania, regatele mai precis, s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Daca cu 4-5 ani in uma la startul unei competitii de yacting abia daca se se adunau 15-20 de ambarcatiuni, am ajuns astaza sa depasim ursor 30-35 de ambarcatiuni, multe dintrea acestea foarte performante. Depasim astfel prin aceasta prezenta consistenta la regatele din Romania tari importante din lumea yachting-ului precum Italia, Croatia sau chiar Grecia. Suntem bucurosi ca Scoala de navigatie SetSail contribuie an de an la dezvoltarea acestui sport in Romania sustinuta si de un numar din ce in ce mai mare de sponsori printre care amintim: Intesa Sanpaolo Bank, Beluga, Coco Rico, Domeniile Bogdan, OpenTrans, BauStark, Destine Broker si multi altii.”, declară Ovidiu Drugan, director al Şcolii SetSail.

Regata Setsail va avea două zile de competiţie susţinută, cu o cursă inshore şi una offshore sâmbătă, 20 mai, şi patru curse offshore duminică, 21 mai. In cursul zile de sambata un eveniment de cooking sponsorizat de Coco Rico va pune incercare indemanarea copiilor dar si a mamicilor iar seara o petrecere surpriză va aduce împreună competitorii şi susţinătorii acestora.

 

 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.