Incidenta pe care o au incendiile nu ar mai fi atat de alarmanta daca oamenii ar cunoaste mai mult despre importanta sistemelor de protectie antiincendiu. In acest sens actioneaza si Instal Montaj Fire Solutions, o companie care nu doar ca ofera sisteme stingere incendiu ci si sisteme pentru siguranta in ceea ce priveste detectia si alarmarea in caz de incendiu, monitorizarea video si sisteme de control acces, service si mentenanta. Specialistii care isi desfasoara activitatea in aceasta firma sunt persoanele potrivite carora va puteti adresa cu scopul de a obtine consultanta cu privire la acest subiect sensibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Experienta Instal Montaj Fire Solutions nu se rezuma doar la proiecte romanesti ci si la proiecte derulate in tari precum Austria, Germania, Ungaria, Grecia si Rusia, unde a oferit solutii integrate complete materializate in instalatii proiectate in conformitate cu normele impuse de institutiile competente interne si internationale (FM. NFPA. CEA. VdS. P118-2/2013. NP086-05),  ce pot fi folosite cu succes in caz de incendiu.

Incendiile afecteaza mii de companii in fiecare an, avand ca rezultat prejudicii insemnate si grave – de la deteriorarea majora a cladirilor si pana la pierderea de vieti omenesti.  Prin stabilirea unui plan de prevenire a incendiilor se pot evita ranirea angajatilor, daunele costisitoare si posibilele amenzi. Punerea in aplicare a unui plan de evacuare de urgenta in cazul incendiilor este mai usoara atunci cand toata lumea isi cunoaste responsabilitatile. Ar trebui sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

-          In cazul in care exista angajati cu nevoi speciale acestia necesita o atentie deosebita iar planul antiincendiu trebuie sa abordeze aceste detalii.

-          Un plan de prevenire a incendiilor trebuie sa numeasca angajatii responsabili cu identificarea materialelor inflamante, riscurile de incendiu si echipamentele de producere a caldurii. Acesta subliniaza, de asemenea, procedurile necesare prin care sa se previna potentialele situatii de urgenta. Planul de prevenire a incendiilor trebuie sa fie comunicat tuturor angajatilor.

-          Pentru a va asigura ca iesirile raman iluminate in orice moment, trebuie sa puneti in aplicare un plan de intretinere de rutina pentru a verifica luminile si pentru a inlocui becurile arse.

-          Asigurati-va ca gunoiul si ambalajele sunt depozitate in recipiente din metal cu capace etans. Curatati materialele inflamabile imediat, inclusiv scurgerile de substante chimice si de petrol pentru a reduce riscul de incendiu.

-          Creati o echipa de indivizi instruiti si educati in procedurile planului de urgenta de incendiu, dispusi sa puna in aplicare metode de siguranta si de prevenire impotriva incendiilor in intreaga cladire. Membrii echipei ii vor ajuta pe ceilalti angajati in timpul unei situatii de urgenta.

Respectand toate acestea si apeland la serviciile pe care Instal Montaj Fire Solutions le ofera - Sisteme fixe de stingere a incendiilor cu apa: sisteme de sprinklere, instalatii de hidranti interiori, instalatii de hidranti exteriori, statii pompare, rezervoare cu apa; Sisteme de stingere prin inundare cu gaze ecologice si respirabile: inundare totala sau aplicare locala; Securitate, service si mentenanta – veti fi in siguranta!

 

Pentru mai multe informatii cu privire la instalatii antiincendiu si nu numai, accesati site-ul: https://instalmontaj.eu.

 

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Dan Ionita – Consultant Sisteme Protectie Incendiu

Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila – Director Comercial

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.