În ultimii ani, produsele bio, organice au atras din ce în ce mai mulţi oameni să dorească să facă o schimbare. Sănătatea este mereu pe primul loc. Fie că vrei să slăbeşti şi să arăţi fit sau doar vrei să faci ceva pentru longevitatea sănătăţii tale, recomandat este să ai grijă ce alimente consumi. Alimentele sunt combustibilul corpului tău, dacă acesta este de calitate, plin de nutrienţi şi cât mai lipsite de aditivi şi corpul tău îţi va arăta recunoştinţa pentru grija oferită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu vreau să renunţ la plăcerile vinovate, de unde să încep?

Mulţi se gândesc că atunci când vor să îşi schimbe stilul de viaţă, primul pas este să renunţe complet la anumite alimente care sunt categorizate drept nesănătoase. Această preconcepţie este una greşită, înfometarea nu este un răspuns niciodată. O varianta ca tu să ai un stil de viaţă sănătos, dar să te bucuri şi de plăcerile vinovate pe care le ai, este să înlocuieşti alimentele procesate şi nesănătoase cu unele cât mai curate, fără adaos de e-uri, conservanţi, coloranţi, zahăr.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Magazinul BioCorner te ajută să alegi mai sănătos!

Alimentele sănătoase pot deveni o povara atunci când nu ştii de unde să le achiziţionezi. Magazinul BioCorner vine în ajutorul tău. Oferă soluţii bio, prin care să te asiguri că îţi iei şi nutrienţii necesari. Pe lângă asta, multe dintre variante sunt vegetale. Exista variante organice, acestea presupun ca produsele au fost făcute sau cultivate fără utilizarea pesticidelor, ingrasamintelor chimice sintetice sau folosind hormoni de creştere. Astfel, mai departe o să vreau să discutăm despre un astfel de produs.

Mierea organică - vedeta magazinului BioCorner

Miere organica - sună delicios şi chiar este. Pe site-ul de la BioCorner veţi găsi foarte multe variante de încercat pentru a vă îndulci papilele gustative cu ceva natural. Ce înseamnă organică? Adică în procesul de creare a ei, nu a avut loc niciun fel de contact cu soluţii dăunătoare, cum ar fi pesticidele. Mierea de albine are multe beneficii pentru sănătate, mai ales când este organică, câteva dintre acestea fiind:

  • ajută la vindecarea rănilor;
  • are rol antibacterian şi antifungic;
  • ameliorează tusea şi durerea de gât;
  • ajută la funcţionarea optimă a creierului;
  • optimizează procesele digestive.

Multe alte beneficii veţi descoperi consumand miere de albine. Cei de la BioCorner oferă o gamă largă de produse, una dintre acestea fiind miere bio Manuka. Aceasta este o miere crudă monofloră, 100% pură şi recoltată din flora Noii Zeelande, unde arbustul Manuka creşte în mod natural. Mierea bio Manuka are beneficii când vine vorba despre tratarea gripei sau a răcelii, are proprietăţi antiinflamatorii şi antioxidante. Se poate servi întinsă pe pâine sau peste gofre şi clătite, o puteţi consuma simplă sau dizolvată în lichide.

Aşadar, soluţiile pentru o viaţă mult mai sănătoasă au ajuns să fie la dispoziţia ta. Magazinul BioCorner îţi oferă o platformă  prin care să îţi poţi comanda aceste produse, plus multe alte bunătăţi. Aşa că spor la cumpărături şi start la un stil de viaţă mai sănătos!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.